Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Többektől hallottam, hogy...

Többektől hallottam, hogy polgár háború fog kitörni Magyarországon ha az marad a trónon aki jelenleg van, igaz ez?

Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 00:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
63%
Nincs a trónon senki.
2012. jan. 16. 00:29
 2/20 A kérdező kommentje:
Rosszul tudod.
2012. jan. 16. 00:30
 3/20 anonim ***** válasza:
69%
Trón??? Miféle trón? Nincs a trónon senki.
2012. jan. 16. 00:33
 4/20 A kérdező kommentje:
Le vagy maradva, ha szerinted üresen kong a parlament trónterme.
2012. jan. 16. 00:42
 5/20 A kérdező kommentje:
2012. jan. 16. 00:45
 6/20 anonim ***** válasza:
72%

A videoban jol beszel, de hogy jon ez a kerdeshez?

Amugy a parlamentben sincs tron. Mi valasztottuk a kormanyzo partot, meghozza nagy tobbsegben.

2012. jan. 16. 04:45
 7/20 zozi1111 ***** válasza:
39%
Sajnos csak mi hisszük azt hogy mi választunk. Előre le van zongorázvan minden. A médiával úgy hangolják az embereket, hogy azt válasszák akit ők akarnak. Sajnos a háttérből irányítják az embereket. Nem tudom pontosan kik is ők, de ha visszanézed a korábbi választásokat, meg lehet találni a ráhangolást. Szerintem meg Orbán addig marad, míg az érdekeiket szolgálja.
2012. jan. 16. 05:12
 8/20 anonim ***** válasza:
81%
Mivel a kormányon (ha jobban tetszik úgy, akkor a trónon) jelenleg a polgári erők képviselői vannak, így a polgárháború kizárt. Parasztfelkelés lehet, ami aztán proletárdiktatúrába torkollik majd.
2012. jan. 16. 07:07
 9/20 anonim ***** válasza:
44%
A kérdés is értelmesebb lesz, ha a kérdező művelődik még egy kicsit és megtanul pl. helyesen írni magyarul.
2012. jan. 16. 08:31
 10/20 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Látszik, hogy - enyhén szólva - nem vagy politikus alkat. Innentől kezdve mindenkinek nehéz dolga van: az alapoktól kellene kezdeni összefüggéseket megmagyarázni. Maradjunk annyiban: Magyarországon - sajnos - elképzelhető polgárháború, de egészen más okból, ami a figyelmedet (gondolom) elkerüli. Sokakét szintén. (Őrízzen tőle mindenkit az Isten.)
2012. jan. 16. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!