Többektől hallottam, hogy polgár háború fog kitörni
Magyarországon ha az marad a trónon aki jelenleg van, igaz
ez?
kérdésedre a válasz nem, nem igaz. és akiktől ezt hallottad azokkal sztem ne beszélj többet, mert a diliházból szöktek.
2012. jan. 16. 12:35
Kérdésedre a válasz: NEM, nem igaz, mert akkor is polgárháború lesz, ha elmozdítják azt aki a trónon van!
A polgárháború előkészítésére utaló jelek meg elég jól kirajzolódnak, ha azt nézzük mennyire megosztott a magyar társadalom. Népszabadságot vs Magyar Nemzetet olvasók tábora, Gárdisták vs Antifasiszták, Orbánt támogatók vs ellenzők, stb ... meg lehet nézni a tüntetéseket és szinte ugyan oda szervezett ellentüntetéseket ...
A helyzet csak fokozódik, fokozzák, amíg egy szikra is elegendő lesz vagy néhány felbujtó ... és megnézhetjük magunkat!!!
2012. márc. 2. 13:36
Ha Magyarországon valaha is polgárháború lesz, az nem a politikai (baloldal-jobboldal) törésvonal mentén fog kirobbanni, hanem bizonyos etno-demográfiai trendek következményeként. Ne legyen igazam.
2012. márc. 2. 18:10
megmagyaráznád ezt az "etno-demográfiai trendek" fogalmat?
2012. márc. 2. 19:27
Nem akartam teljesen nyiltan fogalmazni. Ha a cigány népcsoport változatlan arányban és gyorsasággal reprodukálódik - és a megszülető utódokat nem sikerül az oktatásba, főként a szakképzésbe "beterelni" - 20-30 éven belül nem lesz olyan adófizetői létszám, amely egy 2-2,5 milliósra dúzzadt inaktív kisebbség segélyeit, egészségügyi ellátásának és lakhatási támogatásának ellenértékét kitermelje. Ha pedig a szociális háló kilyukad, ez a népesség nem sokáig gondolkodik azon, hogy erőszakhoz folyamodjék. Ezt a veszélyt erősen reálisnak tartom.
2012. márc. 2. 20:34
köszönöm, de nem értek veled egyet! Az még 20-30 év mire beérne ... és ezt mindenki tisztán látja!
Az etnikum valójában azért szaporodik annyira, mert az politikusoknak most ez az érdekük! Nekik nincs eszük, ezért könnyen félrevezethetőek, manipulálhatóak, ideális szavazógépek, ezen túl tovább fokozzák a társadalmi feszültséget, ami még inkább a szélsőségek felé tolja az országot, így elterelve a figyelmet a valós problémákról!!!
Ők csak eszközök ... és bármi is történjen ők biztos a legrövidebbet fogak húzni!
2012. márc. 3. 00:53
A szavazógépi funkciójukat illetően egyezik a véleményem a tiéddel - de abban eltér, hogy mindenképpen ők fogják a rövidebbet húzni. Tartok tőle, hogy nem. Máris egész megyék közbiztonságát destabilizálják; jelentős anyagi eszközök vannak a kezükben (illegális tevékenységek eredményeként), és egyszer-egyszer valóságos arzenálokat foglalnak le náluk (ezekről az esetekről a sajtó is hírt ad, amikor már végképp nem lehet őket eltusolni). Nem értékelném alul a helyzetet - de mondom: sose legyen igazam.
2012. márc. 3. 08:16
Azért azt elismerheted, hogy az etnikum akkor is a rövidebbet húzza, ha netán ők győznének, a Magyarok felett! (ők képtelenek eltartani magukat ... NEM?)
Ha ez bekövetkezik, (vagy nem) akkor is jön az amitől én még igazán tartok ... egy másik etnikum, amely új hazát keres magának ... [link]
Ó és mit nem adnék, ha ez hazugság lenne!
2012. márc. 6. 21:55
19/20 A kérdező kommentje:
Romák minden országban élnek, mit élnek élősködnek és mindenhol utálják őket legyen az északi vagy déli ország. Nem csoda, hogy már mindenhol élnek Magyaroroszágon már az egri vár és a törökök korszakában, sőt talán a honfoglalásnál is velünk voltak, az ő országuk India lesz évek kérdése és a legnagyobb lélekszámú és egyben legszegényebb ország lesz!
Tegnap 21:55-nek:
Ezt látom én is, igen. Ez egy kétlépcsős program:(
2012. márc. 7. 08:24
Kapcsolódó kérdések: