Ebben születtem, ebben akarok meghalni. Ezt miért csak a katolikusoktól hallani?
Nem ,
nem fogom azt mondani hogy ez a vallás hamis , nem fogom azt mondani hogy a másik vallás -jobb , vagy rosszabb .
Én spirituális életet élek ,római katolikusként születtem , úgy is nevelkedtem , hiszem hogy van egy felsőbbrendű hatalom ,de nem szeretnék egy valláshoz sem csatlakozni .
Az Isten , mindenkiben benne van , ha nem találod meg magadban az Istent , akkor ne is keresd egy téglaépületben -palotában - viskóban sem .
Elszomorít , hogy még ma is vannak emberek akik bedőlnek minden hit-térítőnek .
Róma is így tett , a papság- vallás -Isten neve mögé bújva ,keresztes háborúkat indítottak , gyilkoltak Isten nevében .
Én erre nem vagyok vevő . Gondolom a mai emberek többsége sem . Sajnos hogy vannak akik nem így gondolkodnak .
Ma , ugyanez történik . de nem karddal a kézben, repülővel, puskával ,erőszakos "megtérítésekkel " , holokausztra hivatkozva sajnáltatják magukat , de a mai napig büntetlenül ölnek abban a hazájukban , amit elfoglaltak más nemzettől .
Olvassa el ezt minnél több ember , és utána döntsön- ilyen egy mai ember gondolkodása ? vagy félrevezették , megtévesztették ?? Mi van ha belép a gyülekezetbe , és utána döbben rá . hogy :Én nem ilyen lovat akartam !
Én is kaptam ezt a linket , ne engem akarjatok sem elítélni , de megtéríteni sem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!