Hitgyülisek! Láttatok már valaha gyógyítást?
hát pedig nem hülyeség!
ha neked is lennének ott ismerőseid vagy rokonaid és ők meggyógyulnának te se mondanád hogy hülyeség..
nehéz elhinni de Isten valóban létezik.
annó nekem is nehéz volt felfogni elhinni pláne azt hogy ilyen közeli kapcsolatot lehet vele tartani és hogy ma is vannak csodák ma is gyógyít meg embereket.
de ez az igazság. ha nem ismered az oldalnak ezt a felét hiába is gondolsz bármit amit tanultál az iskolába egyszerűen Jézus él. él úgy mint te vagy én és ezt te is és én is meg tudom tapasztalni és meg is tudjuk ismerni mert ő egy személy és csodálatos. és vele boldog életed lehet bármilyen körülményeid is vannak.
ez az igazság aki már átélt ilyeneket az tudja aki még nem az nem tudja annak kívánom tiszta szívemből hogy ő is élje át ezeket!
Szia!
Én láttam. Mikor például Merlyn Hickey eljött evangelizálni, sokan meggyógyultak.
Én is leírok egy példát.
A legjobb barátnőm 7 éves volt, amikor hirtelen 42 fokos láza lett és az állapota egyre csak rosszabbodott, a rohammentő vitte el.
Agyvelőgyulladást állapítottak meg nála az orvosok.
Nekem elmesélte, hogy milyen volt ... amikor reggel volt, akkor is sötétséget látott, amikor feküdt az ágyán akkor azthitte, hogy szakadék van körülötte (akkor pont benn volt az anyukája a korházban nála) és azt mondta neki, hogy : "vigyázz anya, lefogsz esni a szakadékba".
Az ágya körül mindig szörnyeket látott, még az ápolónőket is szörnynek nézte. A pásztorunk bement hozzá és imádkozott érte (közben ő éberkómában feküdt), és amikor vége volt az imának, akkor felébredt az éberkómából és ránézett a pásztorra, és ennyit mondott: "holnap megyek a gyülibe".
Az orvosok csodálkoztak, hogy mi történt, bár nem hittek a csodában.(szó szerint azt mondták, hogy nem létezik semmiféle csoda)
Azt elfelejtettem leírni, hogy a lány anyjának azt mondták az orvosok, hogy meg fog halni, nem fogja túlélni.
Azóta semmi baja, egészséges. Dicsőség az Úrnak!
De ha akarsz még bizonyságokról hallani, akkor ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, szerintem nagyon jó!
További szép napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!