Hitgyülisek! Láttatok már valaha gyógyítást?
Szia !
Nálunk a helyi gyülekezetben több is történt,személyesen én is tapasztaltam.
Az egyik eset amikor is lázas állapotból meggyógyultam a másik amikor a kificamodott vállamat helyére ment mindkét esetben Istenhez fordultam és mivel a a gyógyulás ugyanúgy valóságos mint Jézus korában volt megtapasztaltam.
A másik példa egy keresztény barátom esete a felesége gyermeket várt és az ultrahangos vizsgálatnál kiderült baj van a babával az orvosok azt mondták nem fog kifejlődni rendesen és nagyon valószínű elhal a magzat vagy halott állapotba fog megszületni.
Ezért a családot a baba elvételére akarták rábeszélni, természetesen imádkoztak érte Isten meghallgatta az imájukat a gyermek egészségesen született meg az orvosok csodálkoztak a végén a történteken.
Ha keresel az interneten ilyen jellegű bizonyságot fogsz találni nagyon sok van amely itthon és külföldön történt.
A gyógyulások Istentől erednek a Szent Szellem végzi Jézus nevében történik ebben a névben lévő erő és hatalom felszabadul ilyenkor és megtörnek az átkok, meggyógyul a beteg test vagy testrész és kimennek az emberekből a démonok, a gyógyulás egyszerűen átvehető Istentől vagy egy felkent emberen keresztül jön.
Az ilyen gyógyulás tartós, ha a keresztények helyes életmódot élnek de már láttam-hallottam visszaesést ami nem az Istentől ered Ő ha meggyógyít helyreállít regenerál valakit vagy valamit akkor az tökéletes és tartós.
Vannak feltételei: Igehirdetés, Igehallgatás, hit, Jézus nevének jogszerű használata.
Amelyeket be kell tölteni de vannak kivételes esetek amikor Isten beavatkozik egy bizonyos ügy érdekében.
És vannak olyan esetek amikor nem történik gyógyulás tény, hogy a gyógyulás Isten akaratában van mert a Biblia ezt nyilatkozza ki de hogy ki miért gyógyul meg vagy nem gyógyul meg ezt egyedül Ő tudja.
Shalom.
Én ilyen téren szkeptikus vagyok. Ezek számomra annyira hitelesek, mint a Tv-ben szereplő médiumok, akik kábítják a közönséget.
Első válaszoló, kifejtenéd bővebben ezeket? A lázból ma már könnyen meg lehet gyógyulni, a vállad pedig gondolom nem magától ment csak úgy a helyére, hanem valaki visszatette.
A babás eset sem győz meg. Sok történet van, ahol azt mondják a szülőknek, hogy valami baj van a magzattal, valószínűleg nem is fog megszületni, aztán mégis. Vagy teljesen egészségesen, vagy betegen ugyan, de életben marad, a család pedig egyáltalán nem hívő, és sok eset van, amikor az orvos tévedett.
láttam!
egy hét alatt beszedett egy levél antibiotikumot, és a bakteriális fertőzés egy szempillantás alatt eltűnt
miután helyreállította a bélflóráját, olyan egészséges lett, mint a makk
Én nem a Pesti nagy gyülibe járok hanem vidékre de közeli ismerőseim hihetetlen gyógyuláson mentek át.
egyik majdnem süket ismerősömnek új dobhártyája lett miután egy érte való imádkozás után összesett. az orvosa állapította meg aki nem hitte el hogy nem volt plasztikázáson. másik sokkal sokkal gyengébb hallókészülék kell neki.
nagymamaámat aki járni alig bír kb 20 cm magasakat ugrott a szemem láttára egyik ima után.
egy másik ismerősömnek a gerince azonnal kiegyenesedett.
ezt a 3 at tudom akiket ismerek és tuti 100% de ezenkívűl nagyonsokat láttam de azok akár lehetnek tiszerintetek "fizetett szinészek" :) szóval azokat nem mondom.
Vagy vannak például átkok. Ált. a felmenőktől öröklött. Pl. Menstruációs görcsök, hirtelen a semmiből fejfájás, rák stb. De van amikor az ember szellemileg sebezhető állapotban van, pl meg tudják átkozni.
Az átkok nem a te hibáid, ezeket meg kell törni. (Fordulj a pásztorodhoz ez ügyben).
Valamelyik azonnal megtörik, vmelyikhez évek kellenek. Példát nem írok, mert e 1000 példa van a neten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!