Ha elmegyek valami keresztyén közösségbe, az ciki, ha csak a nők miatt megyek?
Figyelt kérdés
Amúgy vallásos vagyok, hiszek Istenben, de nekem úgy tűnt, hogy akárhová megyek, mindenhol csak a vadászó kant látják bennem, pedig szerintem a szerelem is Istentől való dolog, miért gond, ha ilyen gyülekezetekben nézegetem a nőket is?2012. máj. 8. 21:58
1/9 anonim válasza:
Akkor lényegében igazuk van azoknak a nőknek.
2/9 yuda válasza:
Ha te valóban hívő lennél, akkor Isten miatt mennél a közösségbe, nem csajok hajkurászása miatt. Isten igéjét akarnád hallgatni, Őt dicsérni, magasztalni.
Ne csodálkozz, ha egyből kiszúrnak.
A szerelem valóban Istentől van, de nem úgy működik, hogy nőkre hajtasz. Ez nem szerelem, ez szexuális vágy. Ne keverd a fogalmakat.
3/9 anonim válasza:
Nem akarlak lelombozni, de nekem is van hívő barátnőm. Szent meggyőződése, hogy szüzen megy férjhez. Nincs ezzel egyedül, a közösségben ahova jár a fiatalok nagy része így gondolkodik.
Egyébként normális dolog, hogy mindenhol nézelődsz, főleg ha társra vágysz. Aki egyedül van és nem elégedett ezzel az általában mindenhol nyitott szemmel jár.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem baj a szüzesség, nem vagyok szexmániás, csak valahogy ilyen kéjenc fejem van, és mindenki azt hiszi, h. csak dugni akarok : ) Totál idegesítő már. Hiába minden jó szándék, az arcom és a külsőm alapján ítélnek meg.
2012. máj. 8. 23:27
5/9 anonim válasza:
De most miért, hát nem dugni mész oda? Akkor mi mást gondoljanak? Hogy egy angyal vagy?
6/9 anonim válasza:
gondolom, ha vallásos közösségből akarsz párt, akkor te is vallásos vagy, akkor meg már eleve nem csak a nők miatt mész oda...
7/9 anonim válasza:
Ha temetésre jársz csajozni az már necces, amúgy belefér. :)
8/9 anonim válasza:
Valószínűleg akkor a kéjenc fejeddel van a baj, nem a szándékaiddal. Az emberek 99%-a azért (is) megy vallási közösségbe, amiért te. Csak a lányoknak nincs kéjenc fejük. De azért ők is kéjencek. Ki nem az?
9/9 anonim válasza:
"Amúgy vallásos vagyok, hiszek Istenben"
Akkor igazán fogalmazhatnál kifinomultabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!