Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A rózsafüzért fel lehet/kell...

Slider kérdése:

A rózsafüzért fel lehet/kell szenteltetni pappal?

Figyelt kérdés
nem rég kaptam barátnőmtől egy csodaszép füzért. teljesen egyedi ezüst, tigris szem gyöngyökkel. nem vagyok mélyen vallásos de hiszek és eszembe sincs divatcélból hordani :) az érdekelne hogy hallottam olyat hogy fel kell szenteltetni egy pappal. az érdekelne ez hogy működik. köszönöm a válaszokat előre is.

2012. máj. 8. 19:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
52%

"Nos elöre szolok h.nem teriteni akarok masodjara pedig teljesen egyet ertek a rozsafüzer ellenzökkel hogy semmilyen bibliai alapja nincs!"

A rózsafüzér során főleg Üdvözlégyeket mondunk ami szinte szóról-szóra idézi a Biblia szövegét. A rózsafüzér szinte teljes egészében a Bibliára alapszik.

2013. ápr. 3. 13:11
 22/22 anonim ***** válasza:

R. B. László ott rontotta el, amikor türelmetlenül ráripakodott az első hozzászólóra. Uralkodnia kell tudnia magán annak, aki magát hívőnek nevezi! Lászlónak is uralkodnia kéne az indulatain, és embertársának nem a szemére hányni, hogy idegesítő! Ha László csak erre képes, fabatkát nem ér a katolikus hit. Már az első hozzászólásával eléggé elásta magát előttem.

Egyébként a nem katolikus hitről sincs túl jó véleményem, de tényleg igaza volt az elsőnek, hogy László semmi ellenérvet nem hozott fel, hanem első érzelmi felindulásában "idegesítőnek" nevezte embertársát. Hiába a teológiai magaslatok, ha a szeretet csak addig terjed, hogy "hú, de idegesítő vagy, barátom".

Fabatkát nem ér az egész keresztény hit, csak ócsárolni tudják egymást a keresztények, bottal lehet ütni a szeretet nyomát. Az összes rózsafüzéreiteket is lehúzhatjátok a vécén a Bibliáitokkal együtt és önthettek rá szenteltvizet akár.

2013. dec. 7. 02:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!