Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jegyesem van, de kezdek...

Jegyesem van, de kezdek szerelmes lenni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

3,5 éve jöttünk össze, hosszú ismeretség után, augusztus óta jegyesek vagyunk, októberre tervezzük a nagy eseményt. Nem ábrándultam ki, semmi baj, csak egy picit kezdek szerelmes lenni másba. Azt ismerem, amikor hirtelen lecsapnak rám nagy szerelmi lángok, azt megtanultam kezelni, ilyen típusú ember vagyok. De most szép csendesen egy szinte csak látásból ismert emberke jött a képbe, nem is sokat tudok róla. Néha beszéltünk már egy picit. Kinézetre pl. nem éppen az ideálom, de valahogy egyre inkább van valami érdekes esetlenség a levegőben, ha összefutunk (ami viszonylag gyakori, mert napi szinten megfordul a templomban és én is). De pl. azt sem tudom, hány éves, csak hogy idősebb nálam kb. 5-15 évvel (nagyon kortalan).

Amúgy tisztaságban készülünk, mélyen hívőként, nagy szeretetben és várakozással.

Csak most nem nagyon tudom, mit kezdjek ezzel a szállal. Bekúszott a gondolataimba az a fiú. Nincs senkije, mindig egyedül szokott lenni. És amúgy semmi extra, nem közeledik felém, mint bárki más, úgy beszél velem nagyritkán. De valami van a levegőben és egyre inkább. Mintha ezer éve ismernénk egymást. Kerüljem, amennyire tudom? Vagy hagyjak mindent menni a maga útján, majd ha megismerem jobban, úgysem fog érdekelni? Vagy mi...

Nehéz, mert kimondtam egy igent, amit komolyan is gondoltam. Persze ez még nem a végleges, de úgy nem érdemes kimondani, hogy ott akkor nem úgy gondolja az ember, hogy ez már az. Az a bajom, hogy irtóra szeretném megismerni azt a fiút egy kicsit jobban...

Jajj. Szóval hívők válaszát várnám, mi a véleményetek? Hogyan kéne kezelnem ezt a helyzetet? Ilyen megszerelmesedős típus vagyok, úgy tűnik, és mindig talál újabbfajta módokat, ezt később is kell tudnom kezelni valahogy, a végső igen után, bárki mellett.

Köszi a segítséget!

24l

2012. ápr. 28. 09:30
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Nahát!Jó újra látni(engem). Örülök,hogy jól Vagy.

Azt azért ne kajáld be,hogy a lélek egy olyan iránytű,ami megmutatja a helyes utat.A lélek az értelem,érzelem,akarat, És az érzelmet elhajthatja bármi.A Szellem az Úrtól való szövétnek(lámpás),arra kell figyelni,és attól lesz jó bizonyságod.Nem könnyű. Sok puszi,buék!

2012. dec. 29. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!