Baj hogy szerelmes voltam valakibe aki később pap lett?
Figyelt kérdés
Együtt nőttünk fel el tudtam volna képzelni gyermekeim apjának és most pap .2011. júl. 1. 23:28
5/11 Ozmium42 válasza:
Nem baj. Az lenne a baj, ha lefeküdnél valakivel, aki MOST pap...
6/11 anonim válasza:
Miért lenne baj? A papi hivatásra Isten hívta meg. Ő ismer minket legjobban. Ha alkalmasnak találta Őt arra, hogy Őt szolgálja egy életen át, Neked nincs miért aggódnad:)
8/11 anonim válasza:
Én meg párkapcsolatban éltem valakivel, aki később szerzetes lett. És? Már nem vagyunk együtt rég. Nem értem mi a probléma...
Mi problémád?
9/11 anonim válasza:
Miért lenne baj? Mármint Neked azért baj, mert már nem lehetsz vele :( Bár attól függ... Ha katolikus, akkor egy fokkal bonyolultabb a dolog...
10/11 anonim válasza:
Nyugodtan lehetsz továbbra is szerelmes belé, nem gond az. Csak az a gond ha ő is tudni fog róla.
Problem? >D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!