Miért küld Isten minket bárányokat e közé a csürhe farkashordához?
A Biblia mondja, hogy mindenki egyforma, senki sem különb a másiktól. De azért mégis ott a de. Akkor kik a bárányok és kik a farkasok? Akkor mégis van különbség!
És miért szenvedtet meg minket jó embereket ezekkel a fenevad állatokkal?
Végiggondoltam gyorsan az életem és tényleg arra a következtetésre jutottam, hogy gyűlölt az egész világ! Gyűlölt, mert jó voltam mindenkihez. És ezért gyűlölnek mert jó vagyok és kiderült, hogy a picit jók is elkeztek gyűlölni, mert jobb vagyok mint Ők. Ez egy ördögi kör. Igen én kijelenthetem, tényleg a bárányok közé tartozom és most nyílt ki a szemem, hogy mennyi farkas van körülöttem. Őszintén most kétségbeestem.
Jézus mondta, ne feledjétek engem már akkor gyűlölt a világ, mikor még meg sem születtem.
Napirai11 válasza:
Kedves Kérdező!
Nagyon kétségbe lehetsz esve: tudod, a világ olyan, mint egy szennyvízcsatorna. A szennylé tetején azonban itt-ott aranyszigetecskék úszkálnak. Ragadj meg egy ilyen aranyszigetecskét, másszál fel rá, és biztonságban leszel.
Ha nem érted a szimbólumot, írj privit, és a konkrét problémáidat is írd meg az emberekkel kapcsolatban, és megpróbálok segíteni.
Üdv: Napirai
"Inkább csalódom, ha kell, naponta százszor is, minthogy állandóan bizalmatlan legyek mindenkivel, és az életet pokolnak tartsam, amelyben szörnyetegek élnek… Szeretek élni! És inkább legyen az életem örömteli, néha csalódással, mint elejétől végig boldogtalan, de csalódások nélkül!” Müller Péter
Én is eszerint próbálok élni, bízom az emberekben még azokban is akik másokkal rosszat tettek és láss csodát, velem korrektek.
Én is ott segítek ahol csak tudok, és nem várok érte hálát vagy bármi mást, mégis kapok érte, többet mint amit remélhetek: szeretetet.
Nem ismerlek így nem tudom milyen ember vagy,de azt tudom tanácsolni, hogy tarts egy kis önvizsgálatot.
Miért nevezel embereket, akiket szeretned illene, még ha az ellenségeid is állatoknak?
Kérd az Urat imában nap mint nap, hogy segítsen neked úgy szeretni embertársaidat, ahogyan ő szeretett minket.
Én ezt teszem és hidd el segít.
Áldás és békesség neked.
Nem értem. Hogy gondolhatod azt, hogy téged mindenki gyűlöl azért, mert jó vagy?
Hidd el, sokan vagyunk, akik nem vagyunk gonoszok, szeretettel és megértéssel fordulunk a másik embertársunk felé, még akkor is, ha ő esetleg ezt nem viszonozza.
Kikről beszélsz te fenevad állatokról? Azokról az emberekről,. akik körülötted vannak?
Valóban ilyen rosszak az emberek, akik körülötted vannak? Vagy csak te látod őket annak?
Megértem a bizalmatlanságodat kérdező.Azt azért tényleg nem ártana megvizsgálnod alaposabban,hogy miért vagy te jó,és miért rosszak "ők".mert lehet,hogy van benned jó pár dolog amit te nem látsz meg,viszont a környezeted számára valóban idegesítő.Pl.vannak akik pont azzal okozzák a problémát maguknak,hogy jónak tartják magukat,de ezáltal megszületik bennük egyfajta lenézés a többiek felé,hiszen ők "jobbak" másoknál.és ez a nagyképűség ugye ellenszenvet gerjeszt a többiekben.(Jézus erre is utalt amúgy a Bibliában)
Ha esetedben nem erről van szó,én is csak azt tudom tanácsolni,hogy igyekezz azokat az embereket meglátni,akik segítő szándékúak,meglehet,hogy nem tolonganak az ajtód előtt,de az sem megoldás,ha egyfolytában bizalmatlankodsz az emberek felé;ez különböző lelki problémákat okozhat,én sajnos beleestem már ebbe a csapdába.Nem könnyű,aláírom.....De menni kell előre,és ne félj,ha zörgetsz ajtót fognak nyitni.És a Müller Péter idézetet én is ajánlom figyelmedbe.
30/F
Amiért talán nem szeretnek:
Valaki ki is mondta, utálja hogy én mindig szeretek, örülök, és iszonyú nyugodt vagyok és hihetetlen kedves. Soha nem bántok meg senkit. És ezt sajnos kihasználják a körülöttem lévők és rámmásznak, direkt idegesítenek, szemétkednek. Egyszerűen ott tesznek be nekem ahol tudnak. Azért mert más vagyok mint ők. Nem vagyok pénzéhes, nem vágyom a gazdagságra, stb. Talán ezerből egy, akiből szintén nagy nyugalom árad, egy hívő, de ő sem a korosztályomból, hanem 65 éves. De amikor Istennel dicsekszem, akkor még az ő arcán is irigység van. Tényleg nagyon nehéz. Azt élem át mint Műller csak iszonyú erőltetve. Valamikor azzal vagyok kedves, aki egyszer lehülyézett, bemocskolt, már a szüleim is haragszanak, hogy hogy tudsz ezzel az emberrel egyáltalán beszélni is. De én csak annyit mondok erre, biztos nem úgy gondolta.
Valahogy ez a sok csalódás telítődött, miért nem tudnak az emberek nyugodtak és kedvesek lenni?
Higgyétek el, ha megismernétek, utálnátok, mert jó vagyok.
Napirai11 válasza:
Kedves Kérdező!
Piszkálni azt lehet, aki hagyja magát.
Az nagyon nagy hiba, ha az istenhiteddel dicsekszel: ne dicsekedj vele, hanem éld meg teljes szívedből a hitedet, és tetteiddel mutass példát a környezetedben lévő embereknek.
A szeretet erejével vezesd rá őket, hogy nagyon rossz úton járnak.
Nagyon jó, hogy az ellenségeddel is kedves tudsz lenni.
Megnézem, hogy írtál-e privit, bármikor szívesen segítek, ha tudok.
Üdv: Napirai
Kedves kérdező hány éves vagy?
Azok alapján amiket írtál én már most rohadtul utállak. Borzasztó vagy! Ha én ott lennék, nem is tudom mi csinálnék veled. Felháborító!!
Egyébként csak vicceltem, be ne vedd xD
Ne legyél már ilyen....Miért kellene téged utálni?
Azok alapján, amikat írsz, szerintem nagyon aranyos vagy.
Én szeretlek:)
Legyél jó, puszi;) És ne keresd mindig a rosszat, kerüld a rosszat, ne hagyd, hogy kihasználjnak! Keress normális embereket, akik tudják még az értéket értékelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!