Isten miért igazságtalan?
Csúnya vagy? Kinek a mértéke szerint? Mi az, hogy szép? Amire feláll (bocsánat). Ki dönti el, hogy mi a szép és mi a nem szép? Te? Miért ki vagy te? Vagy egy másik? Miért ki ő? A többség? A többség lehet, hogy halott, te viszont lehet, hogy élsz.
Szegény? Krisztusnak mije volt? Pedig ő is imádkozott.
Semmi pénze nem volt. És nem is tartott rá igényt.
Nem olvastad?:
"Tekintsetek az égi madarakra, hogy nem vetnek, nem aratnak, sem csűrbe nem takarnak; és a ti mennyei Atyátok eltartja azokat. Nem sokkal különbek vagytok-é azoknál?"
Te azért imádkozol, hogy szép, és gazdag legyél? Ez ami nem szép és nem gazdag.
Aki gazdag az mindjárt okos és szép is, aki szegény buta és csúnya is.
ELŐÍTÉLETESSÉG ÁLTALÁNOS JELENSÉG.
Nem Istentől van.
Sok ember azt állitja Istenről hogy az Ő kezében vagyunk, minden az ő akarata szerint történik. Ki más lenne hát a felelős az előítéletért, igazságtalanságért, elnyomásért!”De vajon mit mond a Biblia?Az igazságtalanságért nem Isten a felelős. Ezt mondja Jehováról: „cselekedete tökéletes, hisz minden útja igazságosság” (5Mózes 32:4).
Tudod, miért követik el az emberek azt a hibát, hogy a világon tapasztalható minden szenvedésért és igazságtalanságért Istent okolják? Sokszor azért hibáztatják a mindenható Istent, mert azt hiszik, hogy ő a világ igazi uralkodója. Nincsenek tisztában egy egyszerű, ám fontos igazsággal, melyet a Biblia tanít.
Napirai11 válasza:
Kedves Kérdező!
Az, hogy kinek mi a szép, és mi a csúnya, az nagyon szubjektív dolog.
Arról, hogy nincsenek barátaid, te is tehetsz, mert olyan lehet a kisugárzásod, amivel elriasztod magadtól az embereket.
Isten igazságos, és rendkívüli módon szereti az embereket.
Csak valószínűleg te nem csinálsz valamit jól az életedben,a zért sikerülnek rosszul a dolgaid.
Ha gondolod, írj privit, és megpróbálok segíteni.
Üdv: Napirai
Nem olvastad?:
"Tekintsetek az égi madarakra, hogy nem vetnek, nem aratnak, sem csűrbe nem takarnak; és a ti mennyei Atyátok eltartja azokat. Nem sokkal különbek vagytok-é azoknál?"
Először erre reagálnék: Ez a sor arról szól, szerintem, hogy az embernek nem kell dolgoznia! Mindenki robotol mint a h*lye. A cigányoknak van igaza élnek mint a madarak :)
De ez most nem ide tartozik.
Különben nagyon jó a kérdés és itt mind elkezdtétek előítélettel bombázni szegény kérdezőt.
Én azt tudom mondani, hogy erre sajnos nincs válasz.
Én is gondolkoztam azon, hogy valaki megszületik Afrikában. A nyomorban, szegénységben, betegségben. Hát én is azt mondom szörnyű. És szemét az a szülő, aki tudja, hogy kíméletlen körülmények közé szüli a gyerekét. Ne haragudjatok, de ez egy állat, sőt rosszabb az állatnál, mert ínséges időkben nem kölykedzik, rabságban nem szaporodik. Tehát az állatnak több esze van.
1. Az hogy csúnya vagy, sajnos a szüleidnek köszönhető.
2. A világ bűne, hogy az emberek csúnya emberekkel nem barátkoznak. Farkasok között élsz
3. Szintén a szemét világ, hogy a csúnyák hatalmas hátrányban vannak a munkahelyen. Fizetésben is alulmaradnak, güriznek. Ez statisztika.
4. Ebben a mai társadalomban semmi jelentősége annak, hogy valaki jó!
5. Mondok egy szörnyűt, lehet a szerelem is elkerül, esetleg megcsal a párod.
Az egy megoldás, sz*rd le a világot, szeresd Istent, áldozd fel az életed. Mert aki feláldozza az életét érettem az megnyeri azt! Ez jusson eszedbe. A mi Istenünktől olyan második testet kapsz, hogy fényessége elborítja a gazdagokat és gonoszokat. Mert elsőkből lesznek az utolsók és utolsókból az elsők! Ezt ne feledd!
ÉS ESZÉBE JUTHAT AZ EMBERNEK, HOGY NEM-E EZ ISTEN CÉLJA, HOGY CSÚNYA VAGY ÉS MAJD TÖKÉLETES LESZEL? LEHET PONT EZ AZ IGAZSÁGOSSÁG JELE. Mert mit csinál egy szép, magát majmolja, imádja, gonoszokkal találkozik és gonoszokat szeret és utálatos. De neked meg van az esélyed a tökéletességre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!