Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nem tudom, hogy miben higgyek....

Nem tudom, hogy miben higgyek. Sokat olvastam mar a keresztenyseggel kapcsolatba de meg most se tudom, hogy mi az igazsag. Le tudnatok irni a kulonbozo kereszteny vallasok teljes tanitasait (mindent amit tanitanak elejetol a vegeig)?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 17. 23:59
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Kedves kerdezo ,

ha meg mindig nem tudod az igazsagot ,akkor Jezus szava neked is szol ! O azt mondta sajat magarol :

" En vagyok az ut ,az igazsag es az elet,senki sem mehet az Atyahoz, csakis enaltalam " (Jn 14;6)

A lenyeg,hogy Jezus az Isten Fia,aki meghalt a buneinkert es harmadnap feltamadt !O volt az , aki a mennybol jott es megmutatta az utat az Atyahoz...O benne kell hinni es ot kovetni...O peldat adott,hogy hogyan eljunk,mit cselekedjunk...

A kereszteny egyhaz ezt tanitja,de ettol fuggetlenul , sok egyhaz hamis tanitasokat is hirdet,vagy keveri az igazsagot a hamisaggal...

Mely biblia ismeret nelkul es a szentlelek veztese nelkul az ember csak belezavarodik a sok kulonbozo tanitasokba...Olvasd a Bibliat es kerd Isten vezeteset es O majd vezetni fog,hogy egy biblikus,Krisztuskoveto egyhazat talaj...

2018. máj. 13. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!