Mi történne a Keresztényekkel/Kereszténységgel, ha kiderülne, hogy nem Jézus volt a megváltó?
Én nem hiszek a megváltásban, de Jézusban igen. Szerintem ő is csak egy ember volt, én egy nagyon intelligens filozófusként képzelem el őt.
Ilyenből pedig jó sok volt.
De te nyilván a vallási részére gondolsz: hát nyilván a Vatikán tagadna, aki pedig ezt elterjesztette, begyűjtenék és eltűnne.
Kevés dologra van nagyobb bizonyíték, mint Krisztus létezésének, és isteni mivoltának, tehát nem látom sok értelmét a kérdésnek.
Ha nem ő lett volna, akkor majd eljönne más, akiről ugyanúgy tudnánk, hogy ő a megváltó.
"Az,hogy a feltàmadàsàt még senkinek sem sikerült megcàfolnia pedig màr sokan megpròbàltàk."
Van a szobámban egy láthatatlan, hallhatalan, szagolhatatlan, tapinthatatlan dinoszaurusz. Nem látod őt, de ő lát téged és mindenki mást. Mindent tud és ő teremtette a világot. Amikor valaki Istenhez imádkozik, csak röhög rajta, hogy valójában hozzá imádkoznak.
Cáfold meg, hogy ez nem igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!