Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi történne a Keresztényekkel/...

Mi történne a Keresztényekkel/Kereszténységgel, ha kiderülne, hogy nem Jézus volt a megváltó?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 15. 11:58
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
61%
És ha kiderülne, hogy Jézus volt az antikrisztus, és a Krisztus már 10 000 évvel korábban megváltotta a világot, de elfelejtették. Ha mindez kiderülne, nem változna semmi.
2011. ápr. 21. 00:21
 32/34 anonim ***** válasza:
0%

"A dinoszaurusz és Jézus közt az a különbség hogy az elöbbi csak fogalom,Jézusròl viszont sok történelmi irat tesz emlìtést, ràadàsùl egy òriàsi történelmü jelentöségü személyröl van szò(hùs,vér ember(!!!) nem pedig valamiféle làthatatlan fogalom,kitalàciò) azaz a két dolog egyszerüen összehasonlìthatatlan.Persze hogy bele lehet kötni olyasmibe hogy szàmomra nincs"

Érdekes, hogy dinoszauruszcsontokat találtak, Jézusról meg semmit sem. Akkor mégis melyik is a fogalom? Ennyi erővel azt is mondhatnád, hogy nincsenek ausztrál bennszülöttek, mert nem láttál egyet sem, és a Biblia sem ír róluk.

2012. ápr. 9. 11:30
 33/34 anonim ***** válasza:
EZ EGY ROSSZ KÉRDÉS, ROSSZ FELTÉTELEZÉS ÉS ROSSZ GONDOLAT!Ez egy olyan hogy ha kiderülne hogy én nem is én vagyok!! Hogy tehet fel valaki ilyen kérdést??
2012. ápr. 19. 11:39
 34/34 anonim ***** válasza:
Elsősorban sajnálom hogy nem tudod ki az antikrisztus és másodsorban a foldunk csak 6 000 éves.Az hogy a fold tobb millio eves csak a tudomany gondolja igy.Ahany konyvet olvastam mindig mast irt.
2012. ápr. 19. 11:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!