Ha hiszek a Bibliának és Jézus feltámadt akkor mért ne lehetnének leszármazottai?
Ha olvastad volna a Bibliát, akkor tudnád, hogy a feltámadása után 40 napot a tanítványaival töltött, utána felment a mennybe.
Gondolod, hogy a mennyben készülnek a gyerekek? Mármint fizikailag?
Szerintem soha sem lehet tudni hogy vannak e leszármazottak....
:)
Üdv!
Csetpartner :)
Szia, Csetpartner! :-D
Kérdező: A hit lényege, hogy nem kell bizonyíték.
Szia!
Ha hiszel a Bibliának, akkor tudnod kell kicsoda Jézus Krisztus. A Szentírás szerint Jézus Krisztus maga a Teremtő Isten, így mi mindannyian az Ő "leszármazottai", teremtményei vagyunk.
Nagyon érdekes, hogy a képzőművészetben is kezdetben Jézus Krisztust ábrázolták a világ Teremtőjének. Igazából csak Michelangelo híres freskója óta él az emberekben az a kép, hogy az Atya volt a Teremtő. Ha megérted és elfogadod a Szentírás alapján Jézus Krisztus valódi szerepét, akkor világossá válik, hogy miért nem keresett magának társat, feleséget itt a földi életében, emberi formájában.
Üdv. Péter
Mit változtat a gondolkodásodon, véleményeden, ha
a) a feltámadott Jézusnak nem voltak földi leszármazottai
b) a feltámadott Jézusnak voltak földi leszármazottai.
Szerintem Jézus is csajozhatott...Mármint Ádámnak is ott volt Éva.Ennyi erővel nem lehetett felesége akit kihagytak a szentírásból?
Mivel az isten a saját maga képére teremtett minket ,akkor ugyan úgy megtalálhatóak benne a jó és rossz tulajdonságok is,ergó nem volt muszáj házasságban lennie Krisztusnak...Szerintem elképzelhető hogy vannak leszármazottai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!