Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerelmes vagyok egy keresztén...

Szerelmes vagyok egy keresztény fiúba, hogy kell az ilyen emberekkel bánni?

Figyelt kérdés
HIt Gyülekezet tagja, azért érdeklődöm mert nem igazán ismerek ilyen embert,így először kívülállóktól kérdezném mire számithatok? és hogy egy keresztény emberrel hogy kell bánni? mit szabad és mit nem? 18/L a szerelem részemről 1 éve tart, talán lesz is köztünk valami, csak nem szeretnék semmit se elszúrni.
2012. ápr. 14. 12:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Utolsó: azt másvalaki mondta neki.
2012. ápr. 17. 13:16
 22/23 anonim ***** válasza:
Helló! Én gyülis vagyok, és iylen nem létezik, hogyha te nem fogsz járni istentiszteletekre, akkor szóba sem áll veled. Nyílván jót akar majd neked, hogy elhív, de ne vedd rossz néven, hiszen csak jót akar! Megtérni csak teljes szívedből térj meg, ne őmiatta! Nem megközelíthetetlen, csak betarta a tízparancsolatot, házasság előtt nincs szex. Beszélgess el vele nyugodtan, nem tesz semmit, hogy ő most gyülekezeti tag, és össze szeretnél vele jönni :) sok sikert! :)
2012. ápr. 19. 22:20
 23/23 Hanna S ***** válasza:
Én most olvasom ezeket az üzeneteket, egyébként amúgy, hogy történt, mi történt, összejöttetek?
2021. jún. 18. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!