Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez bűn? (bővebben lent)

Ez bűn? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

meleg vagyok és szeretnék egy barátot akivel kölcsönösen szeretnénk egymást. :)

16/f

2012. ápr. 8. 21:07
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
37%

Nem dehogy.

Csak vigyázz magadra.

2012. ápr. 8. 21:09
 2/26 anonim ***** válasza:
79%

Kérdés, hogy kereszténynek tartod-e magad, és valóban érdekel-e a válasz, vagy csak provokálsz. Körülbelül hetente tesznek fel hasonló kérdéseket, használhattad volna a keresőt is.

De azért leírom: A keresztény vallás szerint az aktív homoszexualitás bűn.

Ha pedig az első válaszolóra hallgatsz, akkor tényleg nagyon vigyázz magadra; ugyanis köztudomásúlag az anális szex során könnyen sérül a végbél belső fala, ami egyrészt nagyon fájdalmas tud lenni, másrészt nagyobb a fertőződés esélye. Ezen felül könnyebben alakulhat ki aranyér, ami szintén fájdalmas, és viszket is. És végül: hosszú távon a végbél záróizmai sem tudják már tökéletesen ellátni a feladatukat...

Lehet ordibálni.

2012. ápr. 8. 21:21
 3/26 anonim ***** válasza:
46%

Nem.

Viszont készülj fel, hogy nemsokára megjelennek önjelölt erkölcscsőszök, és mindenféle marhaságot fognak összehordani.

Amúgy sok sikert. :)

2012. ápr. 8. 21:22
 4/26 A kérdező kommentje:

tényleg érdekel, nem tudtam, hogy hetente tesznek fel ilyen kérdéseket, csak volt a sulinkban felvilágosítás és itt voltak ilyen tévhit izék és ez is köztük volt, tehát, hogy ezt bűnnek tartják.

ezt én nem értem és az előadók is így voltak vele, hisz senkinek nem ártok vele, én csak annyit teszek, hogy nem olyanba szeretek bele akinek vaginája van :(

am meg nem értem miért kell egyből az anális szexre gondolni... nem lehet csak szereteten alapuló kapcsolat? bár valszeg tényleg lenne egy idő után szex is, de akkor is... meg azért nem vok buta h ne tudjam mit hogy kell, de azért köszönöm mindenkinek aki eddig válaszolt

2012. ápr. 8. 21:42
 5/26 anonim ***** válasza:
Erre nem tudunk így válaszolni. Milyen hitre, vallásra stb... gondolsz?
2012. ápr. 8. 21:43
 6/26 anonim ***** válasza:
54%

Ehj most nézem, hogy vallás topic bocsi :D

Akkor nem tudom :D Igazából ne ezen az alapon ítéld meg az életed. Ha te így akarsz élni ne egy humbug könyvre meg a demagóg hírnökeire hallgass.

Kettes válaszoló írása sem túl helytálló.

Mindig kell gumit használni így rövid és hosszútávon is kb ugyanannyi veszélye van mint a fiú lány szexnek :D

2012. ápr. 8. 21:57
 7/26 anonim ***** válasza:
83%

Téged érdekel mások válasza, hogy szerintünk, bűn-e?

A Biblia szerint állítólag bűn ez is.

Én nem ítéllek el ezért és főleg nem bántalak.

Még csak megtéríteni sem akarlak, mert senkinek nem ártassz ezzel, így úgy gondolom nem tartozik a bűn kategóriába.

Mivel nem vagyok meleg, így nem tudom, hogy mit érzel és mit gondolsz. De nem gondolom, hogy bárkinél kevesebb, vagy rosszabb lennél.

Nekem csak az számít, hogy jó ember legyél. Az Istenemnek is ez a legfontosabb.

2012. ápr. 8. 22:04
 8/26 anonim ***** válasza:
33%

szerintem szexualitás kérdésben mindenre szabad hallgatni csak a bibliára nem...

élj úgy nyugodtan, ahogy neked tetszik, ne gondold azt, hogy egy felsőbbrendű entitás minden lépésedet szemmel tartja és megítéli! sokan fognak emiatt támadni, de ne hallgass rájuk, mert mindenkinek joga van a saját felfogása szerint élni.

és tényleg vigyázz magadra.

2012. ápr. 8. 22:13
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező azt kérdezte, hogy bizonyos vallási rendszerekben bűnnek számít-e. Tehát az ateista szarra kíváncsi, hanem választ vár a kérdésére.

Kérdező:

Katolicizmus: bűn.

Lutheranizmus (Magy. Ev. Egyh.): bűn.

Kálvinizmus (Magy. Ref. Egyh.): bűn.

Szunnita Iszlám: bűn.

Siíta Iszlám: bűn.

Tibeti Buddhizmus: bűn.

2012. ápr. 8. 22:23
 10/26 A kérdező kommentje:
még jó, hogy (már) nem vagyok vallásos, így én sem hiszem, hogy bűn lenne, és köszönöm azok ak akik ebben megerősítettek, de azoknak is akik leírták, hogy bizonyos vallásokban igen
2012. ápr. 8. 22:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!