Mi a legszebb ajándék amit Istennek adhatok?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 21:57
11/35 anonim válasza:
Ha katolikus vagy, csak akkor maradj, ha bírod a vég nélküli szitkozódást meg rágalmazást, mást nem nagyon fogsz kapni itt. Kedves válaszolók nagy részének kiirthatta a családját az egyház, mert nagyon utálják valamiért.
12/35 anonim válasza:
Még, még, még!!! Kérek még piros kezeket, mert a régi 74-es szám sokkal szimpibb volt, mint a mostani 75-ös. A páros számokat valahogy jobban szeretem, a négyest meg különösen. :)
15/35 anonim válasza:
Én is római katolikus vagyok, és nem utálom a vallásom!
16/35 anonim válasza:
Ha beállsz szerzetesnek és Istennek szenteled az életed. Szerintem ez annyira nyilvánvaló..
17/35 anonim válasza:
A szabad akaratod vagy az életed felajánlása a legjobb ajándék. De az is nagyon jó ha imádkozol, böjtölsz vagy a szenvedéseidet felajánlod megtérésekért.
Hiszen Isten legfőbb vágya az hogy mindenki üdvözüljön.
18/35 anonim válasza:
Én már küldtem neki képeslapot, de még csak nem is válaszolt.
19/35 anonim válasza:
^ Biztos elszúrtad a címzést, és nem kapta meg. :)
20/35 anonim válasza:
Lehetséges. :D Vagy valaki útközben lelőtte a baglyomat. Szegény Jeffy. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!