Magamutogatók-e a keresztény könnyűzenészek?
#7 és 9 vagyok.
Igen, a gospel az egyik gyengém. A feketékkel együtt, de ez már egy másik kérdés. :-)
Amit hallgatni szoktam, az a komolyzene. Munkában, otthon komolyzenei rádió van bekapcsolva. Vagy beteszek egy cd-t. Nagyon szeretem Vivaldit, Brahmsot, Mozartot, Gioacchinot. Ha moderebbet szeretnék hallgatni, akkor Klaus Badelt, James Hornert hallgatok.
A kedvencem:
http://www.youtube.com/watch?v=JYgzaNmI9vE&feature=fvwrel
Számomra ez a harmónia. :-)
Köszi mindenkinek, különösen neked Berta:)
Bár nem hiszem, hogy téged érdekelnének ezek a "pogány" dolgok, de azért megpróbálom xD
Jó reggelt, jó reggelt,
Felvirradt a húsvét,
Béget már a bárány,
Felvidul a bús rét.
Eljöttem hát én is
Eléd tündökölni,
Bár ha nincs is kútvíz,
Van helyette kölni.
Zöld erdőn át jöttem
Hozzád tegnap este,
Lépteimet farkas,
S kilenc medve leste.
Eljöttem én mégis,
Hozzád, Berta, bátran,
Virág-lényed látni
Immár nagyon vártam.
Eljöttem, itt vagyok,
Eluntam LOCSOGNI,
Megkérdem hát Tőled,
Szabad-e locsolni?
Utolsó, amúgy én is szeretem a komoly zenét, de csak mostanában kezdtem vele komolyabban fogalkozni. Eddig többnyire metállal együtt hallgattam xD A modern komoly zene valószínűleg hamarosan a kedvenceim közé fog tartozni.:)
Eddig én főleg Havasi -t hallgattam meg ilyen Immediate Music szerű zenéket.
Hmm, te ismersz engem valahonnan... :D
Tényleg nem érdekelnek a pogány szokások, évek óta nem is hagytam magam meglocsolni; de azért ez nagyon aranyos volt tőled, köszönöm szépen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!