Magamutogatók-e a keresztény könnyűzenészek?
Küldenél ilyen videót?
Ezek a dalok Istenről szólnak. Nem marketinggel kell az embereket Istenhez csalogatni.
Szerintem az énekesek emberek. Ebben semmi rossz nincs, amíg nem hiszik magukat felsőbbrendűnek.
Még a végén már a zene is bűn lesz.
Pedig nyitott vagyok minden jó zenére:)
Képviselni nem feltétlen így kell, de én támgogatom, mert zene. Miért ne szólhatna Istenről, amíg nem provokáló?
Bár nekem van egy-két zeném, ami nem túl szépeket beszél róla...De azoknak az a lényege, hogy megértsük az illető lelkivilágát, a fájdalmat ami belőle szól.
A zenének a szórakoztatás a célja vagy a marketing.
De a templomban is van zene.
Sziasztok!
Biztos, hogy sokan ultrakonzervatívnak tartanak, vállalom is, de szerintem ezek a zenék messze túllépték a határokat. Visszaemlékszem több mint 20 évvel ezelőtt még magam készítettem plakátokat a Continental Singers Budapesti koncertére, ami a várban volt a Halászbástyánál. Szerintem valahol ott volt a határ...
Üdv. Péter
Igazad van nekem is fura hogy ha egy zenész keresztény akkor miért nem öltözik fel rendesen és miért őt mutogatja a kamera végig.
De ezért van jó példa is. Nekem nagy kedvencem a Scandinavian Metal Praise. Ennek a zenekarnak saját neve sincs (Praise = dicsőítés). Sőt, a zenészek a saját nevüket se írják rá az albumra, mondván hogy az nem fontos hogy ők kik, a dicsőséget meghagyják Istennek. Minden számuk kivétel nélkül Isten dicsőítéséről szól.
Nem gond, csak kiváncsi voltam:)
Viszont szívesen meghallgatnám, hogy milyen fajta zenét szeretsz, csak nem akarom agyon offolni a topicot. Mindig felkeltik az érdeklődésem az olyan emberek, akik más zenét hallgatnak, mert szeretek művelődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!