Igaz-e, hogy XVI. Benedek az utolsó előtti pápa?
A Malakiás-jóslatok szerint igen.
Szent Malakiás ír püspök pápajóslatai - eddig - beteljesedtek,
II. János Pál mint "De labore solis" szerepel (a napfogyatkozásból - Karol Wojtyla egy napfogyatkozás idején született) és részleges napfogyatkozás volt temetése napján.
Benedek pápáról csak annyit ír, hogy az "Gloria olivae" azaz az olajfa dicsősége. A bencések (benedekrendi szerzetesek) címerében egy olajfa szerepel ezért olivetániusoknak is nevezték őket, a pápa pedig a rendalapitó Nursiai Szent Benedek nevét vette fel.
A jóslat szerint ezután már csak egy pápa, Petrus Romanus következik (ami már csak azért is furcsa, mert íratlan szabály szerint az első pápa nevét egyetlen utóda sem veszi fel). A jóslat egyetlen hosszabb szövege így szól: "A Szent Római Egyház utolsó üldöztetése idején Római Péter ül a trónon, aki számos megpróbáltatás közepette táplálja a nyájat, s mikor ez is elmúlik, a Hét Domb Városa mindörökre elpusztul, s a rettenetes Bíró ítéletet mond az embereken.
Minden jóslás hülyeség. A pápai intézmény még egy jóideig létezni fog.
Sajnos...
remélem én is hogy szét fog hullani ez az egész koceráj
és észbekapnak a hivök hogy egy nagy ámitás az egész semmire nem valo a hit
AKKOR legyen neked igazad tényleg szét fog hullani az egyház
és akkor már most nem érdemes a papi hivatást választani
de ami jo az az hogy mi ugyanugy fogunk tovább élni
csak a sátánisták meg a zsidok fognak tériteni:-P
Makaliás próféta szerint így igaz. Itt olvaszhatsz is róla:
Én is római katolikus vagyok, de nem vagyok nagy vallásos. Karácsonykor elmegyek templomba és ennyi. De azért szívesen elmennék megnézni a Vatikánt és a Sixtus-káplnát.
Akik szidták a vatikánt és a pápaságot, azoknak csak annyit szeretnék mondani, hogy valamiben mindenkinek kell hinni. Nevezhetjük azt Istennek, Buddhának, egy magasabb erőnek, bárminek. Itt annyi a különbség, hogy van egy hely ahova elzarándokolhatnak a hívők és hihetik, hogy valaha Szent Péter is ott volt.
A kérdezőtől pedig elnézést, hogy véleményt írtam, csak ez már kikívánkozott.
Az előző vagyok. Bocsi nem Makaliás hanem Malakiás:P.
Elírtam:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!