Az első válaszoló már el is kezdte a csúsztatást...én meg akkor azt mondom, további csúsztatás segítségével, hogy:
Megtörtént egyáltalán?
Eddig ugyanis állítólag pontos dátumot tudtak...most ez megdőlni látszik...így az sem kizárt, hogy meg sem történt.
Az àllìtòlagos dàtumeltérés (hangsùlyozom hogy 1-2 nap külömbségröl van szò, azaz nem jelentös méretü eltérésröl beszélünk) nem ad okot arra hogy megkérdöjelezzük az esemény hitelességét,föleg azért nem mivel csak a mai és akkoriban hasznàlt kalendàriumok közötti eltérések
kerültek vizsgàlat alà,ìgyhàt az elöttem kommentelö csùsztatàsàt inkàbb merésznek nevezném mintsem célratörönek.Az elsö kommentemmel pedig inkàbb az esemény jelentöségét pròbàltam kiemelni, azt hangsùlyozva hogy a dàtum ilyen mértékü kritikàja csak formalitàs,apròsàg,nem pedig csùsztatàs volt a célom.
De az is lehet, hogy ha tovább feszegetik e témát, akkor több napos, stb eltérés jön ki, amit már nem lehet a naptárra fogni. Így step by step derül ki, hogy lehet, tényleg meg se történt.
Egyébként pedig a Jézus név abban az időben nagggggyon gyakori volt. Így az sem kizárt, hogy csak sima leszámolás/kivégzés történt, a kor eszközeit használva :)
Azután pedig szép mesét kerekítettek köré.
Lásd, a Bonnie & Clide modern történetét, aköré is milyen történeteket, filmeket rendeztek eddig...a mai kor eszközeit felhasználva. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!