Van-e Isten? Ha van, honnan lehet tudni, ha nincs, honnan lehet tudni?
van Isten!
Ha elhiszed, hogy van, és figyelsz a körülötted lévő világra, akkor látni fogod...ha keresed magadban érezni fogod, hogy benned van!!!
A nagy kezdőbetűből ítélve bibliai istenről van szó. Ha felmerült benned ez a kérdés, és nyilván felmerült, hiszen itt van, akkor már meg is van a válasz. Sehonnan nem lehet tudni, hogy van-e, különben nem lenne kérdés. Csak szubjektív megtapasztalások vannak, amiket vagy elfogadsz bizonyítékként, vagy nem, ami megint csak egy szubjektív döntés.
A magam részéről kizártnak tartom, hogy a bibliai isten létezzen. Ami erről meggyőzött, az pontosan az, aminek az ellenkezőjéről kellett volna. A Biblia. Véleményem szerint az a logika állatorvosi lova.
"Ha beszelsz rola, azzal meg is teremtetted."
Ez is nagyon igaz!
http://www.youtube.com/watch?v=Q3d3_zd2urI&feature=related
Csak 1 perc 11 ig hallgasd meg:) Talán értheted, talán nem:)
"Kik szívből hisznek benned, mind meg látják, mit el nem mond a szó...":)
Amúgy ha a dobos Úr ismerős lehet valakinek akkor az nem véletlen, mert ő az Edda dobosa:)
Nem érzem magamat gyávának, mert hiszem, sőt:D pont erősebbnek, mert kiállom mindazokat a sértéseket, amikkel más emberek illetnek:)
Nincs élet a halál után? Hmm...ezt senki nem tudja, DE!
Gondolj bele...Mi van akkor ha nincs élet a halál után? Ha életemben hittem, nem vesztettem semmit, hiszen hidd el hogy boldog életem volt:)
Ha nem hittem, akkor semmi...:)
De ha van élet a halál után, ha van Isten?
Ha hittem, akkor üdvözülni fogok...
Ha nem hittem akkor elkárhozom:)
Szerintem a hittel nincs vesztenivalónk...:)
És pont nem rég volt egy áhítat amin azt mesélte a pap, hogy régen mikor pl egy kisfiú azt mondta, ő most hittan órára akar menni, akkor azt mondták neki hogy pap akarsz lenni? egész nap imádkozni akarsz? akkor ha te hittanra jársz, nem focizhatsz... nem játszhatsz...és hasonlókat:D
De nem erről szól:D! Sőt, volt hogy pl a gyülekezetben bajnokság is volt:D és nem csak imádkozunk:D
Szerintem ezt csak tapasztalni kellene:D
De a sok tévhit miatt már ezt sem merik az emberek...pedig ha tudnák milyen is igazából...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!