Jehova Tanúi tényleg egy szekta? Ha igen, miért, ha nem, miért?
kedves kérdezö, bár honapok teltek el, de most jutottam net közelbe. a szekta szo jelentése, az értelmezö kéziszotár szerint:krisztus tanitásátol eltért felekezet.
mi nem tértünk el Jézus tanitásátol, és igyekszünk betartani azokat, még ha ezért sokan maradinak, vagy butának neveznek minket.
Kedves válaszoló!
Az eddigi hozzászólásokból eddig azt szűrtem le(+ még olvasgattam is hozzá egy kicsit),hogy olyan dolgokat tanít a Szervezet történelmi szempontból,ami abszolút nem felel meg a valóságnak.
Pl.a Jehova név kiírtása az Újszövetségből.
Kedves Kzs:vagy 4-es.Megfigyelhetted hogy sokszor támadott téma Jehova Tanuival szemben az, hogy a Szentleket nem fogadják el személynek.Ha részletesebb érvelésekre vagy kíváncsi, kérlek lapozz át a ,,Jehova tanui honnét veszik a Biblia magyarázataikat,,és itt az 5-ik,6-ik és 7-ik oldalon teljesebb képet kapsz az álláspontunkról.Ott bőven van ellenvetés is és érvelés is egymással szemben.Az olvasó, döntse el kiknek van igazuk.
üdv.László
Még annyit az előző levelemel kapcsolatban , hogy szeretném korigálni az utalást: a helyes így hangzik:
Jehova Tanui honnét szedték a Biblia magyarázatukat.
üdv.László
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!