Jehova Tanúinak milyen kiadványai voltak megalakulásuktól mostanáig? A címeik érdekelnének.
Illetve ami magyarul megjelent?
Mikor szoktak új kiadványok megjelenni?
Szervusz. Én Jehova Tanúja vagyok. Nos a kezdettől megmondva, hogy milyen kiadványaink voltak, azt nehéz megmondani, mivel soknak már megszűnt a nyomtatása. Ha meglátogatod a jw.org-ot vagy watchtower.org-ot akkor ott nagyon sok kiadványunkat meg tudod nézni.
Vannak kiadványok, melyek kimondottan nekünk, tanúknak készültek személyes tanulmányozás céljára, illetve vannak olyanok, melyek kimondottan a nyilvánosságnak. Nem tudom felsorolni mindet, mert tényleg nagyon sok van, de megemlítek néhányat:
Mit tanít valójában a Biblia?
A családi boldogság titka
Az én könyvem bibliai történetekről
Evolúció vagy teremtés útján jött létre az ember?
Fiatalok kérdései — Gyakorlatias válaszok
Igazi béke és biztonság — Hogyan találhatod meg?
A Biblia — Isten Szava vagy emberé?
A legnagyobb ember, aki valaha élt
Az egyedüli igaz Istent imádd!
Az élet — hogyan jött létre? Evolúció vagy teremtés útján?
Van célja az életnek
Tedd családi életedet boldoggá!
Természetesen ezen kívül még sok más van, de ezek a legkiemelkedőbbek különböző témakörökben.
Am pedig minden év nyári időszakában a kerületkongresszusainkon szoktunk új kiadványokat kapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!