Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten ugye nem akarhat olyat,...

Isten ugye nem akarhat olyat, hogy valaki egész életében magányos legyen?

Figyelt kérdés
Elég rosszak a körülményeim,barátaim sincsenek,párom sincs,senki.Teszek ellene,ez valamennyire eredményes,de még nem következett be drasztikus fordulat az életemben,pozitív értelemben,pedig ez minden vágyam.Miért van ez?Ugye Isten nem akarja örökre megvonni tőlem a fényt és azt,hogy szenvedjek?Nem vagyok vallásos,nem ismerem a Bibliát,azért írtam ide,mert itt tudnak erre a kérdésre válaszolni.
2012. márc. 9. 14:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Én elsősorban azt javasolnám, hogy ha hiszel Istenben - márpedig úgy tűnik, hogy igen - , akkor elsősorban kezdj el Vele ismerkedni. :)

Olvasd a Bibliát, járj keresztény közösségbe. - Így megismerheted Istent is, és barátokra is szert tehetsz.

A körülményeidet pedig nem ismerem pontosan, de nem hinném, hogy olyan borzasztóan rosszak lennének. De akárhogy is van, ez jelenthet némi hátrányt, de nem olyan lényeges.

Tessék, mutatok valakit, akinek tényleg borzasztóak voltak a körülményei:

http://www.youtube.com/watch?v=tZ46Ot4_lLo&feature=related

Ha ez a történet neked nem újdonság, akkor elnézést; én ma találtam a YouTube-on, úgyhogy nekem az. :)

Sok sikert! :)

2012. márc. 17. 17:01
 22/29 anonim ***** válasza:
14-es vagyok, nem fejtettem ki eléggé :DD Szóval Isten törődik a kívánságaiddal és veled is, aki egész életében magányos az például egy kutató aki egész életét egyvalamire szánja:)
2012. márc. 17. 22:08
 23/29 A kérdező kommentje:

20 Ez igaz,csak néha erőfeszítésbe kerül,hogy jó irányba tereljem a gondolataimat.:D

21 Sajnos nem tudok angolul:(A körülményeim rosszak,de csak annyira,hogy rossz lesz a kedvem,tehát nem pokol az életem.De egy kis hátrányt jelent annyiban,hogy nagyon zárkózott vagyok,így elég érdekes lesz új barátokat és párt találni.Olyan embereket kell találnom,akik hajlandóak igazán megismerni.Elég nehéz eset vagyok.A Bibliás tanácsot megfogadom,jogos:D

22 Akkor végül is mindenkinek olyan sorsot ad,amilyet az ember akar,vagy fordítva?

2012. márc. 18. 14:36
 24/29 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint Isten megadja mindenkinek a lehetőséget, de mi irányítjuk a sorsunkat. Példával úgy tudnám elmondani, hogy ha éhes vagy akkor Isten nem kész kaját rak a szád elé hanem inkább egy termő földet amit magad gondozol és majd termését leszeded. Valahogy így gondolom a párra találást is. Összehozz vele csak nem fog bábosdít játszani mint egy színházban. Ne félj, hogy nem lesz alkalmad, de figyelj oda, mert lehet nem lesz könnyű.
2012. márc. 18. 20:13
 25/29 A kérdező kommentje:
Hát ez elég ijesztően hangzik.Ugyanis én állandóan elbaltázok mindent.Nem vagyok jó emberi kapcsolatokban,sajnos.Úgyhogy remélem Isten egy kitartó embert küld mellém.
2012. márc. 18. 20:42
 26/29 anonim ***** válasza:

Ha nem tudsz angolul, az tényleg hátrányos helyzet. :P

El kellene kezdened tanulni, hogy csökkenjen a hendikeped ezen a területen is. :)

A link lényege a következő: A koreai kissrác árvaházban élt, de öt éves korában lelépett onnan, mert verték. Onnantól kezdve hajléktalan volt, az utcán "lakott", és különféle munkákból tartotta el magát. Na, szóval ennél rosszabb helyzetben nem lehetsz, és mint látszik, nem is vagy. :)

Hát akkor hajrá, indítsd be a változásokat. :)

2012. márc. 21. 07:18
 27/29 A kérdező kommentje:
Ez igaz,ennyire nem pocsék az életem:DDe a problémáim azért zavarnak,sajnos nem tudom őket teljesen elfelejteni.
2012. márc. 21. 08:10
 28/29 anonim ***** válasza:

Azt tudnod kell, h a fény nem az lesz számodra, h ha lesz egy társad, vagy már nem leszel egyedül, hanem az Úr maga.

Viszont, h válaszoljak én is a kérdésedre, - nem olvastam az előző hszeket el - Isten az emberről nagyon jól tudta, h nem jó neki egyedül, így ne félj, megfogja adni számodra a megfelelő társat, és a szükségleteidet. Csak bízz benne, és ne add fel belül. Tudom régi kérdés, de remélem segítség lehet még a válaszom.

2013. júl. 26. 20:36
 29/29 világvége1 ***** válasza:
Nem büntet Isten a földön, segíteni a jóknak szokott.
2020. jún. 29. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!