Napirai11 válasza:
Kedves utolsó kommentelő!
Láttam a kommenteidet.
Az Invesztor nevű figura egy érzelmileg kiégett emberke lehet, aki utál mindent, és mindenkit, nem érdemes vele foglalkozni, pláne felhúznod magad a kommentjein nem érdemes.
Amiket leírtál, azok súlyos dolgok.
Isten dolga az ítélkezés,és kizárólag Ő dönti el, hogy megbünteti-e Európát, és ha igen, akkor hogyan,és mikor?
A jövőbe mi nemláthatunk bele, ezért biztosra sem vehetjük azt, hogy amiről a kérdés szól, az bekövetkezik- e valamikor. Filozófálgatni lehet ezen, de akkor sem jutunk előrébb: nem tudjuk meg azt, hogy egyszer Európa tényleg iszlám lesz-e, vagy sem.
Üdv: Napirai
33-as vagyok:
No, 34-es válaszoló, te is alaposan megértetted, amit írtam..Nem baj - azért még nem adom fel. Üdv.
Megértettem én.
Úgy tényleg megérdemli, hogy hülyék bármit is tenni ez ellen, de ha úgy kívánod nekik, hogy megérdemlik a múltbéli tetteikért, akkor ne tedd. És igazából ez annak szólt volna, aki írta folyamatosan, hogy Európának el kell buknia és majd meglátják, hogy milyen elnyomva lenni, meg a többi hülyeségét is ahogy írogatta. Bocsi, ha te nem így látod, hogy hű de jó, ha Európát elözönlik a muzulmánok. Csak már annyi kommentet olvastam itt arról, h ráfér Európára, hogy árasszák el a muzulmánok, hogy azt hittem, te is ezt akarod.
Megértettem én.
Úgy tényleg megérdemli, hogy hülyék bármit is tenni ez ellen, de ha úgy kívánod nekik, hogy megérdemlik a múltbéli tetteikért, akkor ne tedd. És igazából ez annak szólt volna, aki írta folyamatosan, hogy Európának el kell buknia és majd meglátják, hogy milyen elnyomva lenni, meg a többi hülyeségét is ahogy írogatta. Bocsi, ha te nem így látod, hogy hű de jó, ha Európát elözönlik a muzulmánok. Csak már annyi kommentet olvastam itt arról, h ráfér Európára, hogy árasszák el a muzulmánok, hogy azt hittem, te is ezt akarod.
Ugy nezem nekem szolt.Nos azt irod az osok buneiert ne feleljen a jovo nemzedeke....erdekes mi meg most is iszuk a levet egy olyan esemenynek ami tobb mint 90 eve volt.Kony szokne a gyonyorusegtol a szemebe ha latnam peldaul Bukarestben mikor egy muzulman rendelkezne osi egyetemen hogy csak torokul lehessen tanitani....ha olvasol a neten vagy nezel hiradot tudod mirol beszelek....es meg menyyi finomsagban volt/van reszunk azt csak igazabol nem is nekik hanem annak a nyugat europanak kivanom akik tudatosan a karjaikba lokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!