Hívő emberek! Mit gondoltok a hipnotizálásról? Helyes hívő embernek kipróbálni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 12:52
11/13 anonim válasza:
"Ez azt jelenti, hogy a hívő ember alapvetően mindenkivel bizalmatlan? Vagy csak ilyen mélységben az?
:)"
Van egy ember akinek Isten látomást mutatott. Egy búzamező szélénél állt, ami lángra kapott és nagyon gyorsan leégett. Ezután azt mondta neki Isten: "Így terjed ma az okkultizmus Magyarországon".
Szerintem a hívő ember mindenkivel szemben bizakodó (hiszen a szeretet mindent elhisz) de minden gyanús gyógyító módszerrel, varázslással szemben bizalmatlan.
Lehet hogy a hipnózisban nincs semmi rossz, de jobb nem kockáztatni. Isten is tud gyógyítani akkor mi szükség lenne a hipnózisra?
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Én is úgy gondolom, hogy veszélyes! Kíváncsi voltam, hogy Ti, hogy gondoljátok.
2012. febr. 24. 19:08
13/13 anonim válasza:
Csak az olyan hipnózis veszélyes, amit hozzá nem értő személy csinál.A hipnotizálás nem okkult dolog, amit már írtak is előttem, hanem egy tudományos dolog. Úgyhogy nem kell jönni a Bibliával meg Istennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!