Miért isznak többet a Katolikus papok?
Szerintem te tetted fel akkor rosszul a kérdést, vagy rossz topicba. Mi az, hogy "a Katolikus papok" utána pedig írsz egy mondatot, hogy ismertél egy plébánost, aki szeretett borozgatni, aztán pedig a egyéni problémáidat ecsetelgeted. Hogy jön ez a katolikus papokhoz. Ne haragudj, de szerintem joggal merül fel bennem, hogy már megint egy olyan kérdés amivel a katolikusokat lehet negatív példaként felhozni.
De, hogy válaszoljak: Nem tudom, miért isznak többet a katolikus papok , ha egyáltalán többet isznak(gondolom a muszlim imámoknál jóval többet) , tényleg nem tudom. Talán majd más leírja ő hogyan látja.
Ismered ezt a könyvet?
Van benne egy fickó aki amikor kedve lenne bort inni akkor ehelyett mindig elolvasott egy részt az evangéliumból. Szerintem érdekes ötlet, én a helyedben kipróbálnám. Vagy még jobb ötlet az hogy valahányszor kedved támad inni inkább kezdj el imádkozni azért hogy adjon Neked egy jó feleséget Isten. Választhatnál egy imát amit mindig ilyenkor elmondasz erre a célra. Mondjuk Te deumot vagy valami mást ami szimpatikus. Egyébként szerintem ha valaki elég sokat imádkozik főleg dicsőítést és belső imát annak az alkohol nem fog hiányozni mert Isten tudja pótolni ezt a hiányt.
Én egyébként édességekkel vagyok úgy hogy ha van otthon akkor nem bírok neki ellenállni. Ezért azt szoktam csinálni hogy már meg se veszem. A boltban még könnyű nem megvenni, legalábbis nekem. De vasárnap azért még szoktam édességet fogyasztani, viszont hétköznapokra lemondtam róla mert ez már egészségügyi szempontból is szükséges volt.
Nagyon ajánlom, hogy olvasd el Kamarás István: Júdások vagy Péterek? c. könyvét, valószínűleg csak könyvtárban/antikváriumban találod meg. Ezt arra reagálván, hogy ilyen indokokkal véletlenül se legyél pap, mert szinte esélytelen, hogy normálisan megmaradj eleve rossz motivációkkal.
Amúgy is választ adhat a kérdésedre ez a könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!