Katolikus gyónásnál ha azt mondod paráználkodtál ugye nem kérdezik meg mikor hol kivel vagy ilyesmi?
csak maszturbáltam, de ez olyan kínos, és mért részletezzem ha felvállaltam bűneimet isten előtt és bocsánatot kérek tőle?
és mit válaszol ha azt mondom hogy erre inkább nem szeretnék válaszolni?
Hacsak nem ötleteket gyüjt... :DDD
Ismered a viccet? Nem szo szerint:
"Pista bemegy gyonni a paphoz:
- Atyam, vetkeztem! Paraznalkodtam!
- Kivel, Pista? Csak nem a raktaros Jozsi felesegevel, akiröl azt mondjak, a legcsinosabb nö a faluban?
- Nem, nem atyam, ne is mondja!
- Nocsak! Csak nem a tehenesz Lajos felesegevel, aki napi 6-nal lejjebb nem adja?
- Nem, nem... ne is mondja tovabb...
- Hat csak nem a Marival, a borasz felesegevel, aki aztan mindenkin tultesz?
- Nem, nem... ne is mondja, meg elpirulok szegyenembe!
Pista a templombol kijöve a kocsma fele vette utjat. A kocsmaros latta, honnan jött, hat megkerdezi:
- Mit kerestel te a templomba, Pista?
- Ötleteket gyüjtöttem...
:DDD
Ha megis megkerdezi, es megmondod, hogy törtent, akkor legalabb tajekoztat rola, hogy ez bün vagy nem. Tudod mit, a helyedben en hoznam szoba! :DD
Ha van humora, elmeselheted neki a viccet! :)
20:35
Kérdező, te viszont pontosan azzal a keresztényi tisztelettel beszélsz másokkal, amit a Biblia megkövetel, igaz? :-)
Nézd, a helyzet az, hogy a te hited szerint bűnt követtél el, erre idejössz panaszkodni, sírni-ríni, hogy mi lesz, ha kifaggat a pap. Mi lenne? Vállald a tetted következményeit. Válaszolj a kérdéseire, és ha egy szimpla maszturbálás neked bűn, akkor bűnhődj. De ne tudatlanozz le senkit, mert ez nem túl keresztényi cselekedet és talán ezt is meggyónhatnád legközelebb.
Szevasz.
"20:29-en kívül mind hárman tudatlanok vagytok! Olvassatok Bibliát!"
Tudod, mi már kinőttünk a mesekönyvekből!
Nem hiszem, hogy jó fórumot találtál a kérdésednek
vagy csak provokálni akartál?
Ha itt ki tudod kiabálni, akkor miért nem tudod a papnak megmondani?
Ha egyházi választ akarsz, akkor kérdezd meg ott.
Nyilván papja válogatja, hogy áll hozzá.
Ha olyan öreghez mész, az már nem is hallja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!