Vallásból lehet doktorálni?
Figyelt kérdés
Gondolom max úgy mint például L Ron Hubbard aki új "vallást" csinált, de azért érdekel2012. febr. 12. 01:15
11/18 anonim válasza:
7-es valaszolo: Azert ne Te akard megmondani, hogy mi szamit es mi nem szamit sokat Isten szemeben. Aki Isteni sugallatot kapott hogy teologiat tanuljon, akkor az alljon ellent a dolognak? Isten mindekire mas feladatokat biz. Van akire epp azt, hogy doktoraljon teologiabol es ezaltal hirdesse az evangeliumot.
12/18 anonim válasza:
Dr. Szent Péter és tudós társai. Ők halászatból doktoráltak. Vagy nem?
13/18 A kérdező kommentje:
Utolsó: nem tudom ez vicc volt e, és nem pontozlak de ez nem vicces és kérlek segíts.
2012. febr. 12. 22:39
14/18 anonim válasza:
Kérlek, ne haragudj, igazad van. Nem vicc. Aki úgy gondolja, hogy hittudományból szeretne doktorálni, tegye meg. Én egyszerűen csak úgy vélem, nem garancia ez az egész arra, hogy ettől válik valaki a jó hír hirdetőjévé.
15/18 anonim válasza:
utolso:
Mondom, hogy ne Te akard megmondani, hogy mi a garancia es mi nem.
16/18 anonim válasza:
Azért a véleményemet megengeded, hogy elmondjam?
A vallás története megér annyit, hogy a tudomány kutassa. Ha valaki ezen a szinten szeretne vele foglalkozni, megteheti. A hithez viszont nem alapfeltétel a tudomány. Ennyi csak, amit én mondtam.
17/18 anonim válasza:
utolso:
Na, igy mar maskepp fest a valaszod! :). Koszonom, igy mar ertheto! :)
18/18 A kérdező kommentje:
47% Semmi baj, örülök hogy segítettél
2012. febr. 12. 23:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!