Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Romai katolikus vallasbol at...

Romai katolikus vallasbol at lehet-e terni orthodoxra (gorog)? Ha igen, mi a modja?

Figyelt kérdés
Illetve romai katolikus vallasu szuloknek lehet-e (gorog) orthodox vallasura keresztelni a gyermeket?
2009. jan. 22. 12:52
 1/5 yuda ***** válasza:
100%

Ha hivatalosan akarod,akkor keresd meg a helyi lelkészt és elvileg törölnek a nyilvántartásukból (nem fog örülni),ha pedig nem hivatalosan,akkor sincs gond.

Akikről én hallottam,senki nem csinálta még

hivatalosan a kilépést.Egyszerűen csak csatlakoztak máshová.

2009. jan. 22. 15:35
 2/5 A kérdező kommentje:
koszonom!
2009. jan. 22. 16:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Semmilyen szükség nincs hivatalos intézkedésre ahhoz hogy felvegyél egy másik vallást. Csak keress meg egy papot a felekezetből amit "keresel" és vele kell beszélgetned.

Úgy tudom az egyik szülőnek fel kell vennie az orthodox vallást a gyermekéne a kereszteléséhez, de ez sajnos nem biztos.

2009. febr. 4. 23:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom!
2009. febr. 5. 11:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Elmész a legközelebbi ortodox paphoz, s megbeszéled vele a keresztelő időpontját.
2009. febr. 9. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!