Isten akarja, hogy ezen menjek keresztül?
Szeretnék már párt találni,de nehéz,nagyon.Nehéz olyat találni,akinek fontos vagyok és figyel rám.A sértéseket meg sorban kapom,hogy miért nincs már pasim.Olyanokkal ismerkedtem meg eddig,akik idióták,pl több éves kapcsolat mellé akartak szeretőnek.Olyannal meg nem akartam kezdeni semmit,akivel nincs meg a szikra,semmi vonzódást nem érzek,mert akkor annak úgyis szakítás lenne a vége.De olyat még nem találtam,akibe bele tudtam volna szeretni.Még szerelmes se voltam.Ráadásul minden alkalommal azzal kell szembesülnöm,hogy mindenki talál párt,még az is,akinek sok éve nem volt.Én meg már mióta szeretnék valakit,de nem jött össze,pedig nagy szükségem lenne rá.Vagy lehet,hogy én vagyok érzelmileg analfabéta és nem tudok szerelmes lenni?Meg kéne elégednem akárkivel?
Amúgy azért vagyok ilyen válogatós,mert nagyon rossz tapasztalatokat látok magam körül(megcsalás stb),én meg nem akarok olyan életet,mint pl anyámnak van a férjével.22n
"a szerelmet nem lehet erőltetni, az jön majd magától."
Nem tudtam, hogy a keresés és a remény az erőltetés:) Erőltetni csak valamit lehet, de a semmit nem tudom hogyan lehet erőltetni o.O Hát talán ezért nem jön amikor valaki otthon ül. Ha valaki valakire talál az annak jön akire rátaláltak és nem annak aki rátalált. Hogy valaki rátaláljon a szerelemre ahoz tenni is kell lépéseket és akkor nem erőltetni amikor van, de mégsem érezni azt.
Köszi a válaszokat és a tanácsokat!De amúgy miből gondoljátok,hogy én egész nap otthon ülök?:DIgaz,nincs egy szál barátom se,egyedül vagyok,mint az ujjam,de dolgozni attól még eljárok a városba meg máshova is(ami nem meló),ha épp valaki kíváncsi rám:)Bár nekem való programot,vagy közösséget nehéz találni.
08.07 Az igaz,hogy eddig rossz helyen kerestem,a diszkókba nem az értelmiségi jár.Nem vagyok megkeresztelve sem,templomba sem járok,semmilyen gyülekezetbe,ateista sem vagyok,a kérdést meg komolyan gondoltam.Azért tettem fel ebbe a kategóriába.Meg azért is,mert itt nem szűzk.rváznak le.
Amúgy mit értetek az alatt,hogy tenni kéne érte?Mit?Menjek oda pasikhoz az utcán?:D
"Amúgy mit értetek az alatt,hogy tenni kéne érte?Mit?Menjek oda pasikhoz az utcán?:D"
Manapság az interneten elég jól lehet ismerkedni, vannak jó társkereső oldalak ahol a normálatlanabbakat már a levelezés során ki lehet szűrni.
Napirai11 válasza:
Szia Kérdező!
Van pár tippem,és kérdésem, ha gondolod, írd meg a válaszokat privátban, ha nem akarod ide nyilvánosan kiírni.
1. Mit dolgozol?
A kollégákkal nem lehetne programokat csinálni, esetleg elmennél velük, és megismerkedhetnél az ő barátaikkal, és rajtuk keresztül újabb emberekkel ismerkedhetnél meg, és így idővel sikerülne megtalálni a párodat is.
2. Másik ötletem, hogy van-e valami hobbid,s zeretsz-e másoknak segíteni?
Pl. ha szeretsz olvasni, eljárhatsz olvasókörbe, ott is lehet ismerkedni emberekkel, meg vannak mindenféle klubok,lehet járni edzőterembe, stb. és ott is lehet ismerkedni emberekkel. Nem kell csakúgy odamenni pasikhoz, hogy szia járnál velem, hanem egyszerűen csak beszélgetni kell emberekkel bármiről, de nem úgy, hogy megállítasz az utcán idegeneket, mert akkkor tényleg furcsán nézhetnek rád az emberek, hanem keress az érdeklődésednek megfelelő embereket,a kár Interneten, akár különböző klubokban.
Ha szeretsz másokon segíteni, akkor menj el egy civil szervezethez önkéntesnek, és ott is lehet ismerkedni emberekkel, miközben velük együtt dolgozol, és úgy ismerkedhetsz meg emberekkel, hogy észre sem veszed.
a megfelelő társ meg majd jön, ha itt lesz az ideje, ezt nem lehet siettetni.
Az nagyon jó, ha hiszel Istenben. Van egy vallás, ami nagyon közel áll hozzám, itt van a honlap, ahol utánanézhetsz, ha tudsz angolul: www.bahai.org
Ha nem tudsz angolul, akkor www.bahai.hu vagy erfan.cz/hu
Ha gondolod, írj privit.
Üdv: Napirai
Ne szólítgass le fiúkat az utcán, nem lesz jó vége! Ahol én lakom szinte minden felekezet minden gyülekezetének van ifjúsága, akik heti rendszerességgel találkoznak. A hívő fiatalak nagyon ezen a földön járnak két lábbal, és erősen használják a ne-tet. Nem lesz nehéz rájuk találnod a közeledben, főleg, ha az város. Ahhoz nem kis elhatározás kell, hogy ismeretlenül és egyedül el menj közéjük, de ha megteszed, örülni fognak neked. De azt is megtehetted, hogy itt megkérdezed van-e olyan fiatal aki a te lakóhelyeden él, és jár ilyen közösségbe, és esetleg(biztos) szívesen el vinne téged, miután a net-en összeismerkedtetek. (Debrecenben és is tudnék neked segíteni)
A Jézusba vetett hit reményt ad.
07.09 A környékemen ismerek ilyen embert,aki gyülekezetbe jár,már voltam,nekem elég érdekes volt.Egyszer nem mentem el,amikor hívtak,sajnos ezek után megszakadt a kapcsolat.Pedig a csajt bírtam,vele szívesen találkoztam volna még.Nekem a gyüli egy kicsit sok volt.Amúgy nem mennék oda pasikhoz az utcán,ahhoz túl betoji vagyok:D
Utolsó:Nem bántottál,igazad van.De valljuk be,néha jólesik az önsajnálat,főleg,ha megsért valaki,vagy valami bajom van.A környezetemben nem mindig ér rá mindenki,hogy panaszkodjak,mert tudnék,így itt adom ki és jól esik leírni:)Szeretem ezt az oldalt:)
"Manapság az interneten elég jól lehet ismerkedni, vannak jó társkereső oldalak ahol a normálatlanabbakat már a levelezés során ki lehet szűrni."
Jól mondja, de hátránya is sokkal nagyobb. Jó oldala, hogy több emberrel lehet ismerkedni, mint iskolában, munkahelyen, discoban. Akár kínaiakkal is lehet beszélgetni csak az már távolság és a nyelvtudás kérdése. A hátránya az hogy ott is becsaphatnak simán, főleg társkereső oldalon. Én társkereő oldalt nem ajánlanám semmiképp kérdező! Alkalmi kapcsolatokat is ott keresnek és te azt egy levélből soha nem fogod megtudni. Inkább közösségi oldalakat tudnám javasolni, de ott se vakon. Én itt ezen az oldalon ismertem meg egy lányt és nagyon örülök, hogy megismertem. Régen próbáltam néhány társkeresőt, de egy olyan lányt se tudnék onnan említeni akivel igazán tudtam volna kapcsolatot kialakítani. Flegmákkal, ribancokkal, beképzeltekkel találkoztam ott csak. Kívételek akadhatnak, de az is annak ír vissza akinek nem kell. Lényegében azt mondanám, hogy először barátkozz több emberrel mielőtt belevágod a fejszét a fába.
ma 08:36 Ám ez érdekes. Nem hiszek abban amit gondolsz. Elképzelek két domináns félt, de sehogy se tudnám elképzelni, mert a mondás is tartja: két dudás nem férmeg egy csárdában.
Az amit írtál az azok szemét nyitja fel aki tehetetlennek tartják magukat vagy elvesztek. Nem követeném a te elméleted:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!