Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hol találkozhatok istennel?

Hol találkozhatok istennel?

Figyelt kérdés

ha azt mondod menjek templomba oda se írd

tehát ti vallásos emberek azt állítjátok az úr létezik ?

jelenleg hol van ? hány centi magas vagy széles vagy akármilyen az ember által használt mértékegység szerint miféle?

mert én meg azt mondom az én istenem megölte a tieteket és jelenjen már meg legyen kedves különben nehezen hiszem hogy még él/van

2012. jan. 30. 12:31
1 2
 11/15 zeronibble ***** válasza:
Ott van az, csak a legtöbben rázárták az ajtót. Megtalálni ott lehet, tehát ott van. Nem mellesleg ha nem lenne ott, akkor itt kint egy holtan fekvő testet látnánk az illetőből.
2012. jan. 30. 18:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Lelkedben, és szeretteidben.
2012. jan. 30. 19:33
 13/15 anonim válasza:

én gyakran érzem a Jóisten szeretetét, hatalmas kegyelem.

Ima során találkozhatsz Vele.

Mondd el neki, ami bánt, meghallgat

és adj hálát az életedért, mert csodálatos ajándék

2012. jan. 31. 14:58
 14/15 anonim válasza:

figyelj, a Biblia azt mondja, hogy aki azt gondolja, hogy ISTEN NEM LÉTEZIK AZ BOLOND . ne lény bolond, kedves Kérdésfeltevő.

Isten létezik, csak nézz körül, igazz most nem láthatsz varázslatos virágokat, és gyönyörű virágos réteket...de télen is ézreveheted az Úr munkálkodását. Szerintem a természet figyeléséből egyéretelműen átszik hogy létezik az Isten, az egyetlen Isten .

Aki abban mutatta meg irántunk érzett szerelmt, hogy elküdlte jézust, egyetlen fiát, hogy meghaljon a mi abűneinkért, és nekünk örök életünk legyen.

A vallásos ember nek hiszem hogy van kapcsolata Istennel.A vallásossaág sztem egyenesen rossz. A vallásosasság az amikor az ember elmegy gyülekezetbe, fennhangon imátkozik, stb. Ez külsőség

Ha Isten akarod keresni meg kell magad aláznd, és belül hinned kell hopgy ő létezik és megjutalmazza azokat, akik őt keresik! Írj, ha tudom segíteni!

2012. jan. 31. 19:49
 15/15 Mulder614 ***** válasza:
Bárhová nézz láthatod Istent, saját félelmed ki lebilincsel!
2012. febr. 4. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!