Hol találkozhatok istennel?
ha azt mondod menjek templomba oda se írd
tehát ti vallásos emberek azt állítjátok az úr létezik ?
jelenleg hol van ? hány centi magas vagy széles vagy akármilyen az ember által használt mértékegység szerint miféle?
mert én meg azt mondom az én istenem megölte a tieteket és jelenjen már meg legyen kedves különben nehezen hiszem hogy még él/van
én gyakran érzem a Jóisten szeretetét, hatalmas kegyelem.
Ima során találkozhatsz Vele.
Mondd el neki, ami bánt, meghallgat
és adj hálát az életedért, mert csodálatos ajándék
figyelj, a Biblia azt mondja, hogy aki azt gondolja, hogy ISTEN NEM LÉTEZIK AZ BOLOND . ne lény bolond, kedves Kérdésfeltevő.
Isten létezik, csak nézz körül, igazz most nem láthatsz varázslatos virágokat, és gyönyörű virágos réteket...de télen is ézreveheted az Úr munkálkodását. Szerintem a természet figyeléséből egyéretelműen átszik hogy létezik az Isten, az egyetlen Isten .
Aki abban mutatta meg irántunk érzett szerelmt, hogy elküdlte jézust, egyetlen fiát, hogy meghaljon a mi abűneinkért, és nekünk örök életünk legyen.
A vallásos ember nek hiszem hogy van kapcsolata Istennel.A vallásossaág sztem egyenesen rossz. A vallásosasság az amikor az ember elmegy gyülekezetbe, fennhangon imátkozik, stb. Ez külsőség
Ha Isten akarod keresni meg kell magad aláznd, és belül hinned kell hopgy ő létezik és megjutalmazza azokat, akik őt keresik! Írj, ha tudom segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!