Most komolyan, Bűn a maszturbálás?
mert a biblia azt mondja, bűn akkor bűn. ha a Biblia azt mondaná, hogy öld meg a családod megölnéd?
sátán megkísért meg áh, nem a középkorban vagyunk emberek!!!gondolkodjatok már könyörgöm.
Nagyon szívesen,hiszen Isten igéjét kötelesség hirdetni! :) én is ezen az oldalon keresztül értettem meg igazán!
Hiába végeztem én is vagy akárki is önkielégítést,bűnbocsonátot is lehet nyerni hit által.én is ezt mondtam magamba,hogy miért lenne bűn,dehogyis bűn..(higgyétek el ezt az érzést az ördög adja,amikor kísért,hogy nem bűn,végezd csak,ez ez is egy hazugság,mint amikor a világ teremtése elején ádámnak és évának is hazudott,na már akkor hazugsággal kezdte,hogy bűnbe essenek!!de akik hitetlenek azok sose fogják megérteni,hogy miért is bűn. én istentiszteletre járok néha és megértettem végre hogy Isten igéi az élet igéi..Mert Isten az igazi élet.
Aki meg azt mondja,hogy nem bűn,dehogy is bűn, abból az ördög szólal meg, mert az ördög rosszakaró,meg akar téveszteni másokat is ti általatok,akik azt mondják,hogy nem bűn!! Pedig Isten szemében undorító!
És egy bűnös ember áldott se nem lehet! Mert a bűnök következménye az átok,a szerencsétlenség.Isten igéinek a megtartása pedig áldás minden mozdulatotokra! Gondoljátok végig melyik éri meg nektek !
Ja és azt jegyezd meg kérdező,hogy amit Istentől kapsz,legyen az akármi, az mindig hasznos dolog és ha kitartasz Isten mellett akkor örök áldásod lesz ! Ami haszontalan,semmi hasznát nem veszed(és ha úgy érzed,hogy veszed is,persze ez az ördög becsapása ez az érzet)az pedig az ördögtől ered!
miért bűn a maszturbálás?
kinek ártasz vele? érveket kérek.
Kérdező, azt javaslom, hallgass az előttem írt válaszolóra, teljes mértékben igaza van.
tudod nem kell minden elfogadni amit eléd tesznek, próbálj meg logikusan gondolkodni, és megkérdőjelezni a dolgokat a világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!