Miért ítélik el az emberek a sátánistákat?
Figyelt kérdés
Egy sátánista nem tehet róla, hogy ebben hisz. Miért nem lehet ezt is elfogadni? Az is milyen már, hogy sok oldalon (pl Gportal) tiltják a sátánista tartalmakat...2012. jan. 22. 22:34
11/25 anonim válasza:
Mert a sátán embergyilkos volt kezdettől fogva. És a követőivel sem tesz kivételt.
12/25 A kérdező kommentje:
Na dehát egy ateista embernek(pl én) tökmindegy, hogy egy sátánista milyen ördögöket idéz, ha egyszer úgyse léteznek ördögök meg sátánok. Egyébként meg sztem az iszlámoknak egy picit több galibát köszönhetünk...
2012. jan. 23. 19:50
13/25 anonim válasza:
A sátánizmus nem ördögöket idéz. A LaVey féle például a tiszta önzésre épül. Vedd el amit akarsz! A sátánizmushoz nem is kell hinned sátánban, csak el kell fogadnod a hülyeségeiket.
14/25 anonim válasza:
>"Na dehát egy ateista embernek(pl én) tökmindegy, hogy egy sátánista milyen ördögöket idéz, ha egyszer úgyse léteznek ördögök meg sátánok. Egyébként meg sztem az iszlámoknak egy picit több galibát köszönhetünk..."
És hogyha a sátánista szertartás része az idézés mellett az emberáldozat? Akkor is mindegy?
15/25 anonim válasza:
A pokolban nincs törvény! Nincs megkötve az ember kez, mint a keresztényeknek: Ne ölj, ne szeretkezz, ne káromkodj, ne lopj. A pokolban azt csinálsz, ami neked csak jólesik.
Persze, hogy előtte megtisztul a lelked a jótól a Purgatóriumban, (Kiég belőled minden jó) de utánna semmi sem fáj. És bosszút állnak istenen (én is) és elfoglaljuk a mennyországot. Most Ouija bordozok nemsoká, és megidézem a Sátánt. És jajj a keresztényeknek!
17/25 mustafa33 válasza:
Ilyen az amikor egy gyerek nagynak akarja hinni magát.
19/25 mustafa33 válasza:
A 15-ösről az az egér jut eszembe, aki az elefántal ment átt a hídon és azt mondta, hallod hogy dübörgünk?
20/25 anonim válasza:
Mert a média elhomályosítsa az agyukat ezzel a sok nyálas filmmel. Én a Sátánnal vagyok. Ő az én Uram! Ave Satanas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!