Mit kell tennem, hogy biztosan ott lehessek a megígért paradicsomban?
Az ember bűnös, te is, én is, a bűnért pedig büntetés jár, senki sem tudja magát megváltani, cselekedetek által senki nem jut a paradicsomba.
"Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne el ne vesszen, hanem örök élete legyen." János evangéliuma 3: 16
Fogadd el, hogy Jézus helyetted is bűnhődött, hogy neked ne kelljen és mehess a Mennybe, mondd ezt el neki imában és ajánlom, hogy olvasd el János evangéliumát, majd olvasd rendszeresen a Bibliát, hogy minél jobban megismerd Jézust és az Atyát, beszélgess velük imában, ami elég egyszerű, csak elmondod hogy mi van épp benned, minek örülsz, mi fáj, mi az amire válaszokat keresel.
Ha van kérdésed még nyugodtan írhatsz priviben
Küldd el SMS-ben a "PARADICSOM" szót a 06-80-53987-35-os telefonszámra, és egy sorsoláson vehetsz részt...
Na jó, ha megfejted, hogy miért ez a telefonszám, és a megfejtését komolyan veszed, akkor nem kell SMS-t se küldened, és a sorsolástól is eltekintenek.
:)
Üdv,
Tamás
Ui.: ha nehéz a feladvány, szívesen segítek...
Kedves Előző!
Ez a ti bajotok, hogy csupán ismeretet akartok Istenről szerezni és nem megismerni Őt és közösségben lenni Vele! A sátánnak is nagyon sok ismerete van Istenről...
Üdv.
Erről Szent Fausztina nővér naplójából jut eszembe egy részlet:
"30 + Egy alkalommal a Szentháromságról és Isten lényegérôl
gondolkodtam. Mindenképpen ki akartam kutatni és felismerni, ki
is az Isten... Az egyik pillanatban mintha a túlvilágra
ragadtatott volna el a lelkem. Megközelíthetetlen világosságot
láttam, s benne három felfoghatatlan fényforrást. Ebbôl a
világosságból mennydörgés formájában szavak törtek elô, melyek
körülkerítették a földet és az eget. Mivel nem értettem ebbôl
semmit, nagyon szomorú lettem. Hirtelen ebbôl a
megközelíthetetlen fénytengerbôl kilépett szeretett Megváltónk
felfoghatatlan szépségben, tündöklô sebhelyekkel. A fénybôl egy
hang hallatszott: ,,Milyen az Isten az Ô lényege szerint, azt
senki fel nem foghatja, sem az angyali, sem az emberi értelem.''
Jézus még azt mondta nekem: ,,Ismerd meg Istent az Ô
tulajdonságai felett elmélkedve.'' Kezével keresztet vetett rám,
és eltűnt."
Szerintem nem hülyeség amit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!