Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit kell tennem, hogy biztosan...

Mit kell tennem, hogy biztosan ott lehessek a megígért paradicsomban?

Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 06:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
63%

Az ember bűnös, te is, én is, a bűnért pedig büntetés jár, senki sem tudja magát megváltani, cselekedetek által senki nem jut a paradicsomba.

"Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne el ne vesszen, hanem örök élete legyen." János evangéliuma 3: 16

Fogadd el, hogy Jézus helyetted is bűnhődött, hogy neked ne kelljen és mehess a Mennybe, mondd ezt el neki imában és ajánlom, hogy olvasd el János evangéliumát, majd olvasd rendszeresen a Bibliát, hogy minél jobban megismerd Jézust és az Atyát, beszélgess velük imában, ami elég egyszerű, csak elmondod hogy mi van épp benned, minek örülsz, mi fáj, mi az amire válaszokat keresel.

Ha van kérdésed még nyugodtan írhatsz priviben

2012. jan. 8. 00:05
 12/17 anonim ***** válasza:

Küldd el SMS-ben a "PARADICSOM" szót a 06-80-53987-35-os telefonszámra, és egy sorsoláson vehetsz részt...

Na jó, ha megfejted, hogy miért ez a telefonszám, és a megfejtését komolyan veszed, akkor nem kell SMS-t se küldened, és a sorsolástól is eltekintenek.

:)

Üdv,

Tamás

Ui.: ha nehéz a feladvány, szívesen segítek...

2012. jan. 8. 23:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ha őszintén felajánlod az életedet Jézusnak, naponta kéred hogy segítsen és igyekszel is eszerint élni életed végéig akkor garantált a siker.
2012. jan. 9. 10:10
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
"Az pedig az örök élet, hogy ismeretet szerezzenek rólad, az egyedüli igaz Istenről, és arról akit elküldtél, Jézus Krisztusról"(János 17:3)Ezt az ismeretet a Biblia tanulmányozása által tudod elsajátitani.
2012. jan. 9. 16:22
 15/17 anonim ***** válasza:
51%

Kedves Előző!

Ez a ti bajotok, hogy csupán ismeretet akartok Istenről szerezni és nem megismerni Őt és közösségben lenni Vele! A sátánnak is nagyon sok ismerete van Istenről...

Üdv.

2012. jan. 11. 15:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha közel akarsz kerülni Istenhez azt csak úgy tudod megtenni ha ismeretet szerzel róla.Például megismerheted a tulajdonságait:szeretet, irgalom, könyörület stb.Ha tanulmányozzuk a Bibliát megtudhatjuk hogyan mutatja ki Isten ezeket és más megnyerő tulajdonságait.Minél többet tanulunk a Bibliából Istenről annál jobban megismerjük Őt mint személyt,annál valóságosabb lesz számunkra és annál több okunk lesz rá hogy szeressük Őt és közel érezzük magunkat hozzá.
2012. jan. 13. 11:04
 17/17 anonim ***** válasza:

Erről Szent Fausztina nővér naplójából jut eszembe egy részlet:

"30 + Egy alkalommal a Szentháromságról és Isten lényegérôl

gondolkodtam. Mindenképpen ki akartam kutatni és felismerni, ki

is az Isten... Az egyik pillanatban mintha a túlvilágra

ragadtatott volna el a lelkem. Megközelíthetetlen világosságot

láttam, s benne három felfoghatatlan fényforrást. Ebbôl a

világosságból mennydörgés formájában szavak törtek elô, melyek

körülkerítették a földet és az eget. Mivel nem értettem ebbôl

semmit, nagyon szomorú lettem. Hirtelen ebbôl a

megközelíthetetlen fénytengerbôl kilépett szeretett Megváltónk

felfoghatatlan szépségben, tündöklô sebhelyekkel. A fénybôl egy

hang hallatszott: ,,Milyen az Isten az Ô lényege szerint, azt

senki fel nem foghatja, sem az angyali, sem az emberi értelem.''

Jézus még azt mondta nekem: ,,Ismerd meg Istent az Ô

tulajdonságai felett elmélkedve.'' Kezével keresztet vetett rám,

és eltűnt."

Szerintem nem hülyeség amit mond.

2012. jan. 13. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!