A mennyországban mit fogunk csinálni?
Ezen nem kell gondolkodni. Isten olyat készített számunkra amit fel sem tudunk fogni - erről ír a Biblia. Ne akard felfogni mi lesz ott,mit fogunk csinálni fantasztikus lesz!
Sokkal jobb mint itt a Földön!
Inkább Térj meg!Kövesd Krisztust és imádkozz hozzá!!
Volt egy álmom amiben valamiért az egész világot gyönyörűnek, sugárzónak láttam. Az embereket is. Az egyik emberre amikor ránéztem, annyira gyönyörűnek láttam, hogy éreztem hogy életem végéig is nagyon szívesen nézném, mert a puszta látvány is akkora boldogságot okozott. Az arcából is valahogy áradt a szépség.
Azt hiszem ez az amit a képeken glóriaként ábrázolnak.
Akkor annyira boldog voltam, amit csak egy szóval tudok leírni: ujjongás.
Szerintem a mennyben is hasonló lesz ehhez, de még sokkal jobb.
Még egy érdekes linket felteszek a glóriával kapcsolatban:
"Tizenkettes, olyanokat láttam én is akiket jó nézni, egyet el is vettem annó."
:) Jogos a felvetésed mert hozzá kellett volna tennem hogy ez valami egészen másfajta szépség volt mint amit a földön látni. Minden ragyogott, az emberek még jobban mint a környezetük. És tényleg láttam is hogy valami árad az emberekből ahogy ragyognak.
Tudom hogy ezt nehéz elképzelni meg nehéz elmondani is, de amit mondani szeretnék az csak az hogy attól még hogy a földön ilyesmit nem látunk attól még ez egy létező dolog. És akik a szentképeken glóriát festettek a szentek fejéhez azok még tudták hogy mi ez.
Nem.
Nehéz arról a vacsoráról beszélni amit csak képzeletünkben
tudunk hordozni.Mégis kell tudnunk arról aki nekünk a
helyet elkészíti. Felettünk áll csak azt tudjuk amit
magáról kijelent. Aki már volt ott azt mondja emberi nyelven kibeszélhetetlen.Ha a magunk szintjén egymás
közt egy példát:a csúnya hernyóban látjuk- e a gyönyörű
lepkét? Amíg nem,hinnünk kell benne hogy idővel meglátjuk.
Van segítség: a Biblia és Szentszellem megérteti velünk
ha kérjük és alázattal elfogadjuk a kibeszélhetetlent.
"aki már volt ott, azt mondja..."
Aki már volt ott, az már nem monmd semmit, az most is ott van. Aki mond valamit, az nem OTT volt!
"Aki már volt ott, az már nem monmd semmit, az most is ott van. Aki mond valamit, az nem OTT volt!"
Van egy csomó modern tanuságtétel, leírás a szentek életéből, leírások a Bibliából amelyek mind olyan emberekről szólnak akik jártak a mennyben. Te gondolom ezekben nem hiszel. De akkor ne azt írd hogy nem voltak ott hanem azt hogy te nem hiszel benne hogy ott voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!