Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Nagyfigyelmeztetés szerintet...

A Nagyfigyelmeztetés szerintetek igaz?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy vannak kritikus cikkek is de vannak tényleg kicsit ijesztő írások is róla.

[link]

[link]

2011. dec. 27. 11:05
 1/7 anonim ***** válasza:
igen egyértelmű mivel ha azt írja így van
2011. dec. 27. 11:59
 2/7 Peruccsia ***** válasza:
45%

"Én mindenható Isten vagyok. De csak a ti bizalmatok mértékében tudom nektek adni kegyelmemet."

Akkor nem is mindenható. Különben is, Magyarország megmenekül a pusztulástól, nem kell félnem. Amúgy Magyarországtól még a Sátán is fél,akkora itt a bürokrácia :)

2011. dec. 27. 12:14
 3/7 anonim ***** válasza:

>"Én mindenható Isten vagyok. De csak a ti bizalmatok >mértékében tudom nektek adni kegyelmemet."

>

>Akkor nem is mindenható.

Ez nekem is szemet szúrt amikor olvastam, de szerintem ezt úgy kell érteni hogy Isten bármennyi kegyelmet tud adni, de csak annyit fog adni amennyi a bizalmunk. A Bibliában is benne van hogy Jézus egyes helyeken nem "tudott" csodákat tenni mert nem hittek benne az emberek. Nyilván ezt se úgy kell érteni hogy tényleg nem volt képes csodákat tenni, hanem inkább úgy hogy úgy döntött hogy ott nem tesz csodákat.

Egyébként szerintem a nagy figyelmeztetés próféciák igazak, mert ha 5-10 egymást nem ismerő, egymástól független ember kapja ugyanazokat az üzeneteket akkor abban már lehet valami.

2011. dec. 27. 12:31
 4/7 Peruccsia ***** válasza:
38%

Bocs, de olyat hogy "jövőre nagy földrengés lesz" nem nagy kunszt jósolni mintahogy a "jövőre elűzik a zsarnokot" sem.

Csak aki nem olvas földrajz vagy történelemkönyvet az ámul el az ilyenektől.

Ja, és ha M. al-Kadhafi az Isten fia, akkor én távol tartom magam ettől a papától.

2011. dec. 27. 12:38
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
szerintem ez butaság. Volt és lesz még földrengés és egyéb katasztrófa. Mária pedig nem üzenget semmit, nem az ő dolga....
2011. dec. 27. 18:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Az rendben van hogy földrengés mondjuk már az is érdekes, hogy megmondta az európát holott addig nem volt jellemző Európában és tényleg sokkolta bizonyos mértékben az embereket viszont mint ebben a cikkben le van írva utána, hogy "Más ökológiai események, egy vulkánkitörés..." és tényleg bekövetkezett Izlandon május végén. Na ez már azért ne mindegy szerintem!
2012. jan. 16. 23:33
 7/7 anonim ***** válasza:
A minap olvastam egy geológiával foglalkozó oldalon, hogy a földkéreg természetes mozgásából fakadóan állítólag mindig remeg valahol a föld. Így bárki tudhat földrengést jósolni...
2012. márc. 8. 14:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!