Ateista embereknek lesz külön oldal hogy végre le szálljanak a vallásos emberekröl? Az idiota hozzá szolásaikkal?
"végre le szálljanak a vallásos emberekröl"
Mivel a vallásos emberek mind úgy lesznek vallásosak, hogy rájuk szállt egy vallásos és térítette őket, ezért szerinted ki van jobban rászállva a másikra?
Kedves 02-10 15:16!
„A gyűlöletkeltésért, mások sértegetéséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!”
Nem azt mondtam, hogy CSAK az ateisták írhatnak oda, de kétség kívül ez a legmegfelelőbb hely a számukra, hogy megvitassák a vallások sok- sok problémáit. Általában az ateisták élnek a valláskritikával. :))
És igen, egy hívő is elmondhatja a véleményét, ellenvetéseit, de akkor egy ateista is megteheti ugyan ezt, akár a „vallás” kategóriában is.
Továbbá, felhívom a figyelmedet, hogy vannak ateista blogok amiket valósággal ellepnek a hívők gyűlölködő kommentjei (valószínűleg pont megszállta őket a Szentlélek), ezzel szemben én direkt megnéztem több vallási blogot is, és nem találtam egy ateista kommentárt sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!