Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ateista embereknek lesz külön...

Ateista embereknek lesz külön oldal hogy végre le szálljanak a vallásos emberekröl? Az idiota hozzá szolásaikkal?

Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 18:25
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Az ateistáknak itt, a gyakorikérdések.hu -n is van külön kategória! „Valláskritikának” híják! Ha jól látom, a hívők ott ugyan úgy vagy talán még jobban támadják őket az „idióta” hozzászólásaikkal!
2012. febr. 9. 22:47
 22/29 anonim ***** válasza:
tegnap 22:47 te gyagyaXD A valláskritika nem feltétlen ateisták klubját jelent! Ott kritizálni lehet a vallást és nem semmivé tenni. Valamint az is a valláshoz tartozik, mert azt cáfolod, ezért jogosan lehet visszaírni hívőknek is. Ha lesz olyan kategória, mint ateisták, na ott mondhatod a magadét! A valláskiritika még nem egyenlő az ateistákkal. Bocs:)
2012. febr. 10. 15:16
 23/29 anonim ***** válasza:
55%

"végre le szálljanak a vallásos emberekröl"

Mivel a vallásos emberek mind úgy lesznek vallásosak, hogy rájuk szállt egy vallásos és térítette őket, ezért szerinted ki van jobban rászállva a másikra?

2012. febr. 10. 18:59
 24/29 anonim ***** válasza:
Képzeld rám senki se szállt vagyis önmagamtól lettem hívő:) Bocsesz, de így van. Saját magamtól hittérítők nélkül.
2012. febr. 11. 10:28
 25/29 anonim ***** válasza:
63%
Tehát más hívők befolyása nélkül, teljesen magadtól egyik reggel úgy keltél fel, hogy kipattant az agyadból az egész keresztény vallás, templomoktól bibliáktól, más hívőktől teljesen függetlenül. Nagyon hihető. Vajon ez nem keresztény környezetben miért nem fordul elő senkivel?
2012. febr. 11. 10:32
 26/29 anonim ***** válasza:
Te most szöktél ki a diliházból?? Talán regény író vagy? Hú most aztán tudod milyen az életem frakón. Te aztán zseni vagy. Neked az agyadból sok hülyeség pattant ki egy reggel! Még jó hogy nem átírod az életem-.-" tapló! Azta de értelmes lehetsz.... csak úgy vírit a tudás a fejedből
2012. febr. 11. 14:49
 27/29 anonim ***** válasza:
Feltételeztem, mivel te magad képtelen voltál választ adni arra a kérdésre, hogy más hívők nélkül hogyan lettél hívő te magad.
2012. febr. 11. 14:54
 28/29 anonim ***** válasza:

Kedves 02-10 15:16!

„A gyűlöletkeltésért, mások sértegetéséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!”

Nem azt mondtam, hogy CSAK az ateisták írhatnak oda, de kétség kívül ez a legmegfelelőbb hely a számukra, hogy megvitassák a vallások sok- sok problémáit. Általában az ateisták élnek a valláskritikával. :))

És igen, egy hívő is elmondhatja a véleményét, ellenvetéseit, de akkor egy ateista is megteheti ugyan ezt, akár a „vallás” kategóriában is.

Továbbá, felhívom a figyelmedet, hogy vannak ateista blogok amiket valósággal ellepnek a hívők gyűlölködő kommentjei (valószínűleg pont megszállta őket a Szentlélek), ezzel szemben én direkt megnéztem több vallási blogot is, és nem találtam egy ateista kommentárt sem!

2012. febr. 16. 11:57
 29/29 anonim ***** válasza:
Ha valaki beleugrik a kútba akkor te beleugrasz? Lehet találsz olyan oldalt, de mondjuk tőlem ott kommenteket nem találsz. Vannak szabályszegők ez nem vitás. Egy hívő is szeghet ahogy egy ateista. Még bankot is lehet rabolni, de akkor menjünk és raboljunk ki egy bankot, mert más megtette? Nem kell követni a szemet szemért elvet szerintem. Egy valláskritikában megfér egy ateista hozzászólása, sőt a vallás kategóriában is, ha nem a vallással szemben fordul. Már pedig az ateista pont azt teszi. Olyan mintha felteszel egy kérdést a tejszínhabos tortáról és a láncfűrész megjavítását kapod meg. Ez egy vallás kategória és nem ateista (vallástalan).
2012. febr. 16. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.