Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a vallásról? (angol oldal)

Figyelt kérdés
[link]
2010. dec. 1. 15:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. Egyike a százával alapított, aztán érdektelenségbe fulladó újpogány kezdeményezéseknek.
2010. dec. 1. 20:07
 2/5 anonim ***** válasza:
14%

ÉN szeretem az újpogány vallásokat, de:

"Have you ever felt that some people were just better and more valuable then others?"

Itt ki is fújt a dolog. Egy olyan vallás, ami azt tanítja, hogy egyik ember értékesebb a másiknál... hát, az még rosszabb lehet, mint a keresztényég.

2011. jan. 9. 09:42
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
miért rossz a kereszténység ?indokold meg légyszi.
2011. jan. 9. 17:21
 4/5 anonim ***** válasza:
33%

A kereszténység miért rossz?

Mert álszent és logikátlan. És itt most nem az egyházra vagy a hívőkre gondolok, hanem tőlük külön választva magára a vallásra.

A Biblia arról prédikál, hogy Isten mindenkinél jobban szeret és megbocsát: akkor miért feltételekhez köti a szeretetét? Ennél még egy barát is több szeretetre képes.

Nem hiszek abban, hogy lenne Pokol, épp azért, mert az istenség szeret, és aki szeret az megbocsát, és nem elkárhoztat valakit egy rövid élet tévedéseiért, hanem újabb esélyt ad és bízik. Erre még a szimpla földi emberek és képesek és hajlandóak.

Akárhogy nézzük, én mindig oda lyukadok ki, hogy ha az ember maga is százszorta jobb és nemesebb, mint a bibliai Isten.

2011. jan. 10. 08:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Ahogy elnézem a képeket kb. valami sátánista szekta lehet. Van sok ilyen, nem újdonság! :)
2016. febr. 7. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!