Ateista embereknek lesz külön oldal hogy végre le szálljanak a vallásos emberekröl? Az idiota hozzá szolásaikkal?
Ha annyira idióta válaszokat kapsz, pontozd le, és az íróját nyugodtan sorold a (nagy az Isten állatkertje, és alacsony a kerítés) kategóriába.
De van aki ateista, de normális gondolkodású, az ő válaszaikra esetleg megéri figyelni.
És sajna nem lehet nekik külön oldalt nyitni, mert egymással nem tudnának mit kezdeni :) Kíváncsi lennék, hogy az ilyen valamik mit kezdenének magukkal, ha nem lenne vallás! :)
A személy: nem hiszek istenbe.
b: én se tök jó nem?
a:ja tök jó ez az oldal itt együtt nem hihetünk?
c: ja én se hiszek. Nem is tudom,mit kezdtem volna magammal ha ezt nem írhatom ide anélkül hogy a vallásosok megpróbálnak megtéríteni.
d:ja én se hiszek.
e: mocskos ateisták a pokolba fogtok elégni, isten haragja lesújt rátok, nektek már késő.
nos kb ennyi értele lenne
Bocsánat! Kicsit korrigálnám a kérdést:
Ateista embereknek lesz külön oldal (helyett oldaluk,) hogy végre le szálljanak (leszálljanak) a vallásos emberekröl (emberekről)? Az idiota (idióta)hozzá szolásaikkal (hozzászólásaikkal)?
Nem, sajnos az ateizmus-vallás nem elhatároló tényező a vélhető problémára. Az elhatároló tényezők gyökere a tudás-tudatlanság ellentéte. És ami ebből következik, a primitív vagdalkozás, sértegetés és józan érvelés ellentéte. Annak a megértése, hogy különbség van aközött, hogy eltérő a véleményünk, vagy ellenségnek tekintjük a más véleményen lévőt.
Én szívesen megismerném mind az ateisták, mind a vallásos emberek álláspontját egy-egy konkrét kérdésről. Egy ilyen beszélgetésnek alapfeltétele - szerintem - az, hogy jóindulatúan álljunk a másik véleményéhez. Elhiggyük, hogy nem megsérteni akar, mindössze más a véleménye. Kérjünk indoklást, mutassunk rá a tévedésre. Ez lehet hasznos. A kioktatás ritkán.
E pillanatban ennyit tudnék e témához hozzászólni. De bármilyen kérésre szívesen kiegészítem.
tegnap 22:01
Bocsánat, de ez pont fordítva van! Linkeljek olyan kérdést? Szeretnéd? Vagy elmesélhetem én is példával mint te:
kérdező: Isten elfogadja az .....?
a: nem létezik Isten
b: miből gondolod?
a: (kérdésre válasz nincs) mind álszentek akik hisznek!
hogy legyen másik párbeszéd:
kérdező: Létezik Isten?
a: nem létezik Isten
b: de létezik
a: mindenki maga dönti el miben hisz!
b: azért mert hiszek benne nem mondtam meg neked, hogy kötelező hinned neked is
a: hát te hülye vagy
b: mert hiszek valamiben?
Nos kb. csak ilyen beszélgetéseket láttam illetve tapasztaltam!
"Ateista embereknek lesz külön oldal"
Erre meg azt tudom mondani, hogy ez egy vallás kategória amibe bármilyen vallás tartozik. Akár nem létező vallás is lehet csak vallás legyen. Mivel az ateista NEM vallás! Mert az ateista minden vallást elutasít ezért nekik ez csak TROLLKODÁS! Szabályt szegnek meg ezzel mivel vallásos emberekkel kötekednek illetve provokálják. Nekik tényleg külön ateista kategória kellene, de sajnos nincs. Talán egyszer majd lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!