Létezik Isten?
"Az V. század elejétől az ortodox kereszténység magáévá tette a 397-ben elhunyt Philastrius, bresciai püspök egyetlen, de annak a haláláig erőltetett ostoba tételét, miszerint földünk lapos és az körül keringenek az égitestek. "
Nem tudtam h ekkora "szakértők" is írogatnak ide. A Nobel-díj meg ott porosodik a szekrényen mi? Amúgy nem vagyok biológus, és nem szántam a választ komoly vitaindítónak, inkább csak egy ilyen böfögjünk már be az okostojásnak valami hülyeséget, de akkor mégis írok komolyat. Emlékeztem valami olyasmire még régebbről h az evolúció sem magyarázat mindenre. Kicsit keresgéltem és ezt találtam:
"A fejlodéselmélet elonyben részesítésének legfobb oka arra a zavarodottságra vezetheto vissza, hogy az emberek mire is gondolnak, amikor az evolúcióról beszélnek. Az evolúció félreértheto kifejezés. Ha az evolúció egyszeruen annyit jelent, hogy " ido során végbemeno változás," az nem vitatható. A molylepke, a hawaii bormuslica, és még a galapagoszi pintyoke is világos példa az idok során végbemeno változásra. Ha valaki azt mondja, hogy az evolúciónak ez a formája tény, nos legyen. Sok tudós azonban túlmegy ezen az állításon. Mivel az "ido folyamán végbemeno változás" egy tény, érvelésük szerint az is tény, hogy a moly, a bormuslica és a pintyoke mind-mind egy távoli közös ostol származnak. Ezzel azonban kitérés a válaszadás elol.
Az igazi kérdés az, hogy a moly, a muslinca és a pintyoke honnan származnak eredetileg, hogyan jelentek meg eloször? A jelenlegi genetikai változatok természetes kiválasztódásának közismert példái nem adnak választ arra, hogy hogyan lettek a lovak, a darazsak, a harkályok és a ma élo sokféle állat. Az evolucionisták szerint ennél a pontnál lépnek be a képbe a mutációk. Azonban a mutációk sem javítanak a dolgon."
Jah meg ez is beugrott:
"A DNS spirál Nobel díjas kutatójától, aki a pánspermia elmélet kidolgozója is: "Nagyobb az esélye annak, hogy egy roncstelep felett áthaladó tornádó összerak egy működőképes repülőgépet, mint annak, hogy az "őslevesben" "véletlenül" létrejöjjön egy ilyen komplex dolog, mint a DNS.
Aata
Nem érzi mindenki, csak akit úgy neveltek.
Szerintem van Isten!
Annak aki hisz benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!