A barátnőm apja Jehova tanúja. Barátnőmet letiltotta a számítógépről, elvette a telefonját és azt mondta addig nem adja vissza még nem szakít velem. A barátnőmet nem nagyon érdekli ez a vallás, de mindig hurcolja magával a gyűlésekre. Mit kéne tenni?
Játszd el, Kérdező, hogy te is Jehova Tanúja vagy/leszel.
A lényeg, hogy altasd be a papát.
Sziasztok!
Az egyik válaszoló vagyok még a tegnapi napról.
Sajnos, most sem tudok mást mondani, hogy a kérdező srác addig nem nagyon tud mit tenni, amég a lány nem lesz 18 éves.
Ha akkor is fennáll ez a probléma, akkor írja ki a Gyik-ra, vagy írjon nekem e-mailt az alábbi címre, és én segítek keresni emberjogi szervezeteket, ahova lehet fordulni.
E-mailcím, ami valószínűleg másfél év múlva is létezni fog, ezért odaírj majd: anna.szedresi@gmail.com
Ha most akarsz e-mailt írni, és nemmásfél év múlva, akkor ide írj: szanna@chello.hu
Üdv: Anna-Napirai
hallod, ezeknél vannak az ilyen tapogató estek? amikor mind meztelen a sötétben, aztán lehet gusztustalankodni?
mert akkor belépek....
Menny el egy ilyen összejövetelre s meséld el.
Hidd el erre mindenki kíváncsi lesz.
Kerdezo,
Mar mindent ram fogtak itt ezen a forumon, de azt meg nem, hogy jehova tanuja lennek.
Nem, nem vagyok az.
Tapogató esték??? Ó Istenem Jehova! nem tudják mit beszélnek!
Figyeljetek! Menjetek el egy ilyen gyülekezetbe és nézzétek meg! Ott van pici csecsemő meg minden. Még kivágott ruhában sem lehet lenni. Az apám sem láthatott engem mint lány (még otthon sem, amikor már nem voltam csecsemő). Itt még ha valaki udvarol valakinek, akkor is komolyan be van határolva, hogy mikor lehet kézfogás, esetleg csók... ugyanis ennél tovább nem lehet menni. Udvarolni is csak és kizárólag akkor lehet elkezdeni, ha kész vagy a házasságra, mert ha pl. mondjuk csak 6-7 hónapig érzi úgy a pár, hogy kibírja, akkor hogy ne essenek bűnbe, vagy nem tartják tovább az udvarlást, vagy összeházasodnak. Mégcsak rá sem szabad tekinteni másra úgy, hogy megkívánd.
Ne vicceljetek már! Nincs tapogatózás!
Nem is lehetnél tanú így!!! Sőt még az udvarlás is ajánlott úgy, hogy valaki menjen velük amikor étterembe mennek meg ilyenek. De ez már tényleg csak ajánlott nem előírt.
Paráznák nem lehetnek a szervezetbe. Évente ezreket közösítenek ki. Nem lehet házasság előtt szex. Valamint kiközösítésre ad okot a megcsalás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!