Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek, hogy helyes?...

Lsandor kérdése:

Szerintetek, hogy helyes? Mondom neked, ma velem leszel a Paradicsomban? Mondom neked ma, velem leszel a Paradicsomban?

Figyelt kérdés

2011. nov. 25. 15:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Szerintem az a nem normális, aki azt állítja, hogy tudja mi az igazság. Ez hit könyörgöm! Ezt nem tudod, hanem hiszed. Láttad Jézust? Nem. Ott voltál, mikor a Bibliát írták? Nem. Szóval kedves kérdező nem tudom, hogy milyen állásponton vagy, mert mindig csak odáig jutottam az olvasásban, hogy én TUDOM, ti meg NEM TUDJÁTOK. Te sem tudod, én sem tudom, egyedül Isten tudja, mi meg hisszük.
2011. dec. 4. 12:00
 22/27 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó.

Aki a Bibliát tanulmányozza, annak nem hinnie kell csak, hanem bizonyítékokon alapulnak azok a gondolatok, hogy ebben és ebben a témában mi az igazság

2011. dec. 10. 08:03
 23/27 anonim ***** válasza:

Leírnál egy-két bizonyítékot?

Hátha sikerül közelebb hoznom Istent egy nem hívő ismerősömnek.

Komolyan kérdezem.

2011. dec. 10. 20:12
 24/27 A kérdező kommentje:
Milyen témával kapcsolatos tényekre gondolsz?
2011. dec. 16. 10:48
 25/27 anonim ***** válasza:
Bármi, amire gondoltál, mikor az előző kommentedet írtad.
2011. dec. 16. 14:46
 26/27 A kérdező kommentje:

Értem. Nos tudod napjainkban azért ábrándulnak ki az emberek a vallásokból, mert tapasztalják az ottani képmutatást, valamint tapasztalják a sok szenvedést, ami miatt úgy következtetnek, hogy Isten nem törődik az emberekkel, mert ha törődne akkor nem hagyná, hogy ilyen állapotok legyenek. Nos tudod Jehova Tanúiként csodás tanításban részesülünk. A Bibliából kiderül az, hogy miért engedi meg még Isten egy kis ideig a szenvedést. Azt is tudjuk, hogy már nagyon kevés idő maradt hátra addig, amíg megtisztítja a földet a gonoszságtól. Amikor valóra válik az eredeti szándéka és tapasztalni fogjuk, hogy milyen a valódi élet, mert az amit most élünk csak egy torz sötét árnyéka annak.

Helytelen tanítás és valójában szégyent hoz is Istenre a tüzes pokol tanítása. Ez csak a hitehagyás időszakában került be a keresztény tanításba, nem volt része. Ugyanilyen a Háromság is, illetve a lélek halhatatlansága. Tény, hogy vannak olyan Bibliaversek, amelyeket első olvasásra ezt támasszák alá, de igazából teljesen mást jelent.

Napjainkban az igaz vallást a tagjai között megfigyelhető önzetlen és valós szeretet jellemzi(János 13: 35) Jehova Tanúi erről ismertek. Tudod sok valótlanságot állítanak rólunk itt a gyakorikérdeseken is, illetve próbálnak befeketíteni minket. Tudod mi tapasztaljuk az Ézsaiás 65: 13, 14 szavainak igaz voltát. Mert a mai világ szellemileg szánalmas állapotban van, de ez nem is csoda mivel most Sátán uralkodik a világ felett 1János 5: 14.

Ami óriási nagy segítség egy személynek és már segített millióknak már most is kielégítő életet élni az az, hogy tanulmányozták Jehova Tanúival a Bibliát, egy ingyenes házi Bibliatanulmányozás keretein belül. Hidd el nekem a Jehovától jövő oktatás páratlan, szívet gyönyörködtető, az igazság ismerete vigaszt, remény ad és segít, hogy már most is kielégítő életet élhess. Ezt tapasztaljuk mi minden egyes összejövetel alkalmával, a szívünk repes az örömtől

2011. dec. 16. 15:06
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező,

nem válaszoltál a kérdésemre, (illetve az általad létezőnek tartott bizonyítékokat nem írtad le) hanem reklámot csináltál a közösségednek.

A 21. válaszolóval kell, hogy egyet értsek.

Ismerem a szervezeteteket, konkrétumokról ritkán tudtok beszélni, mint a fenti ábra is mutatja.

De elhiszem, hogy őszinte Isten hívők vagytok, viszont rajtatok kívül is léteznek őszinte Isten hívők.

2011. dec. 19. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!