A vallasnak nem az a legnyege, hogy imadkozol es minden meg lesz oldva.
Azert kell hivonek lenni, hogy a halal utani eletunk jo legyen. Ez az elet egy teszt. Amiben vannak nehezsegek, de az emberek onallo akaraterovel kuzdenek. Lasd haboruk stb. Ez nem Isten muve, ez az embere. Mindenkinek van valasztasa....
Kedves Isandor!
Ez már a harmadik ilyen beugratós kérdésed, hogy felteszel egy látszólag megválaszolni való kérdést, amivel tisztában vagy a felekezeted tanításai alapján, és elkezded magyarázni a válaszokat.
Bocsáss meg, de ez az oldal nem térítés céljából jött létre!
Kedves válaszoló!
Én nem akarok téríteni. Csak azt szeretném, hogy valaki vegye már elő a Bibliáját, olvassa el azokat a Bibliaverseket, amiket ezek a cikkek idéznek, használja a logikus gondolkodását és jöjjön rá, hogy hoppá ez tényleg nem úgy van, ahogy gondoltam. Azért teszek fel ilyen kérdéseket és utána másolok be cikkeket, hogy írjatok rá, hogy mi az ami ezen olyan nehezen érthető vagy elfogadható. Inkább csak egy kis alázatra lenne szükség
Kedves Isandor!
Egy alázatos ember nem erőszakos.
Nem kell leszólni, ÉS RÁERŐSZAKOLNI SENKIRE SEM A VALLÁSOD.
Az alázat szerinted az ha valamit diktálsz akkor azonnal ugrik neked.
Ha legközelebb írsz, akkor tömörebben lényegre törően, mert ezt senki sem olvassa el ha ilyen hosszan írsz.
A KÉRDÉSRE ENNYIT: ember uralkodik emberen a saját kárára.
Nem tudom, Ádám és Éva igazából mit vétett , nem voltam ott, de a jóságos Isten nem volt erőszakos velük, bármi is volt a bűnük. Az nem igaz, hogy magára hagyta az akkor élő embereket. Azt hiszem a mai embert is pártfogásába veszi, aki Őt kéri segítségül. Miért engedi meg a szenvedést? Azért, mert az ember mindig ember királyt választott inkább. Hát ezért szenved.
Azok akik Isten királyságára vágynak, minden időben ,megtalálták, és megtalálják. Ők nem szenvednek.
Erre a tékozló fiú is tanúbizonyság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!