Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen dolog ez? (többi lennt)

Milyen dolog ez? (többi lennt)

Figyelt kérdés

Szeretnénk házasodni, de nem tudunk.. ő muszlim én pedig keresztény...Elvehetne, de az az indoka, hogy nem én vagyok az első az életében, nem vele vesztettem el a szüzességem, szerinte a muszlimoknál fontos a múlt. És a család dönt

Házasodnia kell, de nagyon szeret (legalábbis ezt mondja, és érezteti)... Akkor hogyis van ez? mert szerintem ha igazán szeret, nem lenne képes megtenni ezt? mit gondoltok erről?

Szivesen beszélgetnék nőkkel akiknek hasonló az életük, vagy muszlim a férjük/barátjuk

2011. nov. 19. 13:08
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
en ferjem is torok es muszlim...es probalja minel jobban betartani a "szabalyokat", imadkozik, nem iszik alkoholt stb. en elvaltam egyszer es megis elvett felesegul (pedig nem o volt az elso az eletemben)... szoval nem igaz, hogy nem vehet el felesegul... esetleg csak kifogast keres es kihasznalja, hogy nem sokat tudsz az iszlamrol...
2011. dec. 14. 20:53
 22/27 anonim ***** válasza:

Az en baratom is muszlim.

A muszlimok is elvalhatnak, ha nem mukodik a kapcsolat. es valas utan az elvalt muszlim no (aki ugye nem szuz mar) is talalhat ujra ferjet maganak.

bocs, de szerintem is kihasznalja a parod, hogy nem sokat tudsz az iszlamrol. neha a kifele mutogatott oriasi vallasossaguk mogott turpissag lakozik, ezt tudnod kell...

es ez most csunyan hangzik, de nemelyikuknel az, hogy a hazugsag bun, az csak arra vonatkozik, ha a hithu vallasos muszlimoknak hazudnanak... ha egy hitetlennek hazudnak, azt gyakran ugy fogjak fel, hogy ök az okosabbak, hogy megvezetik a hitetlent... ovatosnak kell lenni veluk mert ha nem figyelsz kijatszanak siman.

2011. dec. 14. 22:29
 23/27 A kérdező kommentje:
Már annyira szabályoz mindenben... egyedül sehova nem mehetek, senkivel nem beszélhetek... nem öltözködhetek úgy ahogy nekem tetszik.. és mikor kérdezem h miért? csak annyit mondd hogy szeret és nem akarja hogy más férfi megkívánjon.. szerintem ez hülyeség.. csak féltékeny.. bízom benne hogy nem akar hülyének nézni.. majd elválik
2011. dec. 15. 15:56
 24/27 anonim ***** válasza:

Még a jobbik eset ha kimutatja a foga fehérjét mielött netán összeházasodtok. van olyan is, h házasságig mindent elnéz, meg mindent megért, aztán ha hozzámentél, akkor kibújik a szög a zsákból...

Ezt csak te láthatod, érezheted. de vigyázni kell velük.

2011. dec. 15. 18:29
 25/27 A kérdező kommentje:
hát igen...:(
2011. dec. 15. 19:22
 26/27 Kata212 ***** válasza:

Sziasztok,

Szóval valószínűleg a barátod, hithű muszlin családból származik. Náluk első a vallás,mindenek felett. Nagyon nagy kötődés van köztük. Elvehetne téged, de a családja fél, ha egy európai lányt vesz el,akkor a hagyományok elvesznek. Nem azért mondja, hogy nem mehetsz egyedül ide és oda, 'sajnos' ezt beléjük nevelték. Egyszerűen szeretné magyarul, ha úgy táncolnál, ahogy ő fütyülne.

Nézd én fél éve vagyok muszlim feleség, és bár a férjem 13 éve él itt, viszont nagyon sok viták vannak még mindig, a normális viselkedési kérdésekről.

Minket európai nőket nem így neveltek, éppen ezért elég nehezen fogadja, és törődik bele az ember.Ha igazán akarod, ezt a fiút, akkor fel kell venned az iszlámot, és az ő törvényei szerint élnek. Ebben az esetben lehet, csak esélyed. A kérdés, hogy megéri-e?

2011. dec. 15. 20:30
 27/27 A kérdező kommentje:
ez a baj, hogy sokszor nem tudok rajta eligazodni...Nagyon szeret ez biztos, megszoktam a kötöttséget, és minden az ő óhaja szerint történik, de hogy felvegyem az iszlámot.. hát nemtudom:S
2011. dec. 15. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!