Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Igaz-e ez a dolog? BŐVEBBEN...

Igaz-e ez a dolog? BŐVEBBEN LENNT!

Figyelt kérdés
A kérdésem a kondiról szól megint csak.(Én vagyok a "BŐVEBBEN LENNT" fickó.:))-Szóval az lenne a kérdésem,hogy amikor vállra edzek 30 fokos padon akkor az bicepszre is megy???Én azt hallottam,hogy ez bicepszre is megy.Igaz ez?:)
2011. aug. 24. 23:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Minden megy minden izomcsoportra amit kicsit is megmozgat. De pl amit írsz, az bicepszre elenyészően. Azt szokás mondani röviden hogy nem.
2011. aug. 25. 00:11
 2/3 °:Amigo:° ***** válasza:

Mit csinálsz te 30 fokos padon vállra ?

A bicepsz nem segít a vállnak semmilyen gyakorlatban.

(nem agonista és nem szinergista).

Semmi köze hozzá...

2011. aug. 25. 01:09
 3/3 anonim ***** válasza:

amikor bicepszezel, a karodat behajítod. tricepszezésnél kinyújtod. figyeld meg, hogy vállból nyomásnál is kinyújtod a karodat, csak felfelé. ezért mellékesen a tricepszed is dolgozik. én így szoktam csoportosítani az izomcsoportokat, amik segítenek egymásnak:

toló: mell, váll, tricepsz

húzó: bicepsz, hát

Persze ez gyakorlattól is függ. Például a széles tartású fekvőtámasz leginkább a melledre megy. A szűk tartású inkább tricepszre. A 45°-os fekvenyomás a válladat és a melledet is megdolgoztatja stb stb

2011. aug. 25. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!