Milyen dolog ez? (többi lennt)
Szeretnénk házasodni, de nem tudunk.. ő muszlim én pedig keresztény...Elvehetne, de az az indoka, hogy nem én vagyok az első az életében, nem vele vesztettem el a szüzességem, szerinte a muszlimoknál fontos a múlt. És a család dönt
Házasodnia kell, de nagyon szeret (legalábbis ezt mondja, és érezteti)... Akkor hogyis van ez? mert szerintem ha igazán szeret, nem lenne képes megtenni ezt? mit gondoltok erről?
Szivesen beszélgetnék nőkkel akiknek hasonló az életük, vagy muszlim a férjük/barátjuk
Hány évesek vagytok?
Mennyit tudsz az iszlámról?
én lány vagyok 22
a fiú 23
nem sok mindent tudok, ezért szerettem volna beszélgetni, vagy kérdezgetni olyan embert aki jobban jártas ebben a témában
Egyetértek.
Szerintem téged megvezetnek. Lássál már a rózsaszín ködtöl, hidd el jobb lenne!
Amúgy ennyi információbol nem tudunk mint mondani a kérdesedre, hogy "Milyen dolog ez?". Vagy írd le bövebben, vagy nem tudom. De szerintem zavaros a dolog, a gyerek kibúvót keres. Mert igen, még a prostik is házasodhattak, ha megbánták büneiket. Nekem muszlim barátom van, én se voltam szüz, mikor összejöttünk, mégis feleségül akar venni. Az már más kérdés, hogy eszem ágában sincs hozzámenni.
tehát ő hithű muszlim "elvileg" azért írom h elvileg, mert a muszlimoknem isznak alkoholt.. ő iszik néha..
neki az az indoka h a muszlimoknál a lányoknak szűzen kell férjhez menni, és így mi nemtudunk házasodni, mert nekem előtte volt egy kapcsolatom.. ez a szitu röviden
Nézd, ha annyira fontos lenne neki, hogy csakis veled legyen, akkor nem problémázna ezen. A hite mögé bújni meg gerinctelenség.
Ha annyira hithű muszlim lenne, mint ahogy beállítja, akkor soha nem inna alkoholt, és veled sem feküdt volna le egyáltalán. De megtette szóval mégsem követi pontról pontra az előírásokat. Innentől ha tényleg szeret és fontos vagy neki, akkor ezen az egy ponton engedhet. Különben olvasd el, amit belinkeltem, bár idéztem is belőle a vonatkozó részt.
Egy muszlim nő vagyok, elmagyarázom, amennyire lehet!
Természetesen dönthetne úgy, hogy téged vesz el, de ezzel ő bűnt követne el és egy muszlim nem mondd ellent a családjának. Sajnos nagy valószínűséggel együtt fog élni egy olyan nővel, akit nem szeret, vagy közben megszeret.
Alapvetően nekik sem szabad házasság előtt testi kapcsolatot létesíteniük, de a nőknek semmiképp. ez körülbelül úgy jelenik meg Európában, hogy azoknak a férfiaknak, akiknek sok nőjük van, azok 'vagányak', de ha a nőnek, az r*banc.
Nem ismerem a barátod, de én kétlem, hogy te voltál neki az első.
Sajnos a kultúra és a vallás annyira befolyásol bennünket (a sajnost a te esetedre értem, ez nekünk normális), hogy ez felülkerekedik sok más dolgon is, mint pl az irántad érzett szerelme felett.
Sajnálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!