Ajánlanátok katolikus templomot (vagy atyát), aki a templomi esküvő előtt megkeresztelne 3-4 hónapon belül?
3 hónapos lányunkat kereszteltetnénk,és szeretnénk most már Isten áldását kérni a házasságunkra,ezért az elhatározás férjemmel,hogy pótoljuk a templomi esküvőnket!
Bevásárlóközpontokban dolgoztunk este 8-9 óráig tartó nyitva tartással mindketten,ezért nem tudtunk eljárni keresztelésre felkészítésre (erre csak én),illetve az 1 évesnek hirdetett jegyesoktatásra.
Mielőtt félreértené valaki: nem hirtelen elhatározás,12 évig katolikus szellemű iskolába jártam,és többet voltam misén,mint sok megkeresztelt katolikus...,egyszerűen maga a szertartás hiányzott,ami másnak babaként megadatott...
Köszi a visszajelzést! Istennek legyen hála!!
Bocs, hogy nem írtam anno vissza a privátodra, "kissé" megborult az életem, de remélem azóta már választ kaptál minden kérdésedre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!